reklama
sylka_k
mama styczniowa 2008
ja tylko na chwilkę, bo strasznie jestem chora.

Ledwo żyję. mam nadzieję, ze to nie grypa

Dajcie znać jak będzie powtórka tego filmu kiedy i o której?

Ledwo żyję. mam nadzieję, ze to nie grypa

Dajcie znać jak będzie powtórka tego filmu kiedy i o której?
szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Dzień dobry!
A dziękuję ślicznie Pandorax :-) W końcu się doczekalismy i już wiemy,że to jednak dziewczę
Mężuś zachwycony bo od początku chciał córcię-to ma!
Za jakąś godzinkę zbieramy się na wybory rzeczywiście.Żeby mieć z głowy.Póżniej będziemy kończyc pokoik Zużki.Jeszcze tylko pojechać po szafe(ale nie dzisiaj bo mężus "wczorajszy") i będzie wszystko gotowe.Drobne sprawy kosmetyczne zostaną i ja ze swoją inwencją twórczą...Co może okazać się szkodliwe...
A dziękuję ślicznie Pandorax :-) W końcu się doczekalismy i już wiemy,że to jednak dziewczę
Mężuś zachwycony bo od początku chciał córcię-to ma!Za jakąś godzinkę zbieramy się na wybory rzeczywiście.Żeby mieć z głowy.Póżniej będziemy kończyc pokoik Zużki.Jeszcze tylko pojechać po szafe(ale nie dzisiaj bo mężus "wczorajszy") i będzie wszystko gotowe.Drobne sprawy kosmetyczne zostaną i ja ze swoją inwencją twórczą...Co może okazać się szkodliwe...
Nanina, normalnie mnie rozwaliłaś tym opisem łóżkowego przeglądania ubranek;-)
, bardzo mi sie spodobało.
Ale wyobraź sobie, że Mążuś na 9 szedł do pracy, więc "u urny" byliśmy już o świcie i żadnego wtulania dzisiaj - chyba że wieczorem.
, bardzo mi sie spodobało.Ale wyobraź sobie, że Mążuś na 9 szedł do pracy, więc "u urny" byliśmy już o świcie i żadnego wtulania dzisiaj - chyba że wieczorem.

szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Dzień dobry dziewczęta 
Jadę do pracy.Bo jutro na 11:00 muszę być w szkole rodzenia to muszę się jakoś z szefową dogadać
Pokoik skończony.Wykładzina położona.Jeszcze tylko muszę pokazać paluszkiem co gdzie poustawiać
i będzie cudnie :-)
Muszę jechać dzisiaj do jakiegoś sklepu dzidziowego...Tak mnie korci!Przynajmniej smoczek czy szczoteczkę do włosków kupić dla mojej kruszynki

Jadę do pracy.Bo jutro na 11:00 muszę być w szkole rodzenia to muszę się jakoś z szefową dogadać
Pokoik skończony.Wykładzina położona.Jeszcze tylko muszę pokazać paluszkiem co gdzie poustawiać Muszę jechać dzisiaj do jakiegoś sklepu dzidziowego...Tak mnie korci!Przynajmniej smoczek czy szczoteczkę do włosków kupić dla mojej kruszynki

reklama
Czołem laski!!!!
No co tam u Was i u Waszych boabaskow? Widze,ze jakies pustki tu sa od wczoraj...
Szczypawko- gratulacje dla Ciebie, Twojego meza i Twojej corusi :-) Poglaskaj brzuszek od cioci Asi i kolegi Borysa;-)
J adzis od rana w parcy- ale mi sie nie chce. Mam nadzieje,ze to tylko poniedziałkowe lenistwo...
Wczoraj kupiłam sobie płaszcz zimowy. Nie wyglada jak ciazowy ale jest to M a nie S jak ja zwykle nosze. W zaszadie to namowiła mnie na niego moja kolezanka bo ja to sama niekoniecznie bym sie zdecydowała. A dla malucha kupiłam kombinezon, spiochy i bodziaki :-)
Takze wczorajszy dzien od poczatku do konca uwazam za udany- zarowno pod wzgledm zakupow jak i wyborow
No co tam u Was i u Waszych boabaskow? Widze,ze jakies pustki tu sa od wczoraj...
Szczypawko- gratulacje dla Ciebie, Twojego meza i Twojej corusi :-) Poglaskaj brzuszek od cioci Asi i kolegi Borysa;-)
J adzis od rana w parcy- ale mi sie nie chce. Mam nadzieje,ze to tylko poniedziałkowe lenistwo...
Wczoraj kupiłam sobie płaszcz zimowy. Nie wyglada jak ciazowy ale jest to M a nie S jak ja zwykle nosze. W zaszadie to namowiła mnie na niego moja kolezanka bo ja to sama niekoniecznie bym sie zdecydowała. A dla malucha kupiłam kombinezon, spiochy i bodziaki :-)
Takze wczorajszy dzien od poczatku do konca uwazam za udany- zarowno pod wzgledm zakupow jak i wyborow