reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
chcialam wam pokazac jak moj kot sie uklada za kazdym razem na lewym boku mojego brzusia. wczesniej tego nigdy nie robil-myslicie ze kocio cos wyczuwa?

reklama
Cześć dziewczyny! :happy2:
Ale się obżarłam owocami (banana, nektarynkę, jabłko, 2 kiwi i gruszkę)... uff :sorry:... tego mi trzeba było.
Wiecie może, czy konfitury (kupne) z czarnych porzeczek nie będą za słodkie, ani zbyt ubogie w witaminy?
Kupujecie już jakieś czasopisma? Jak kupiłam sobie ostatnio "Sharpe mama" są w nim super artykuły.:yes:

frodo, dzidzia214 - dzięki dziewczyny za miłe przywitanie!:-D
donia76 - też miałam robione badania na toxo., ale nie znam się na tym. Lekarz na pewno Cię poinformuje. Kiedy masz wizytę?:confused:
dzidzia214, esti 23 - oto link o który prosiłyście ...:wink:
Poznaj p

Cześć dziewczyny! :happy2:
Ale się obżarłam owocami (banana, nektarynkę, jabłko, 2 kiwi i gruszkę)... uff :sorry:... tego mi trzeba było.
Wiecie może, czy konfitury (kupne) z czarnych porzeczek nie będą za słodkie, ani zbyt ubogie w witaminy?
Kupujecie już jakieś czasopisma? Jak kupiłam sobie ostatnio "Sharpe mama" są w nim super artykuły.:yes:

frodo, dzidzia214 - dzięki dziewczyny za miłe przywitanie!:-D
donia76 - też miałam robione badania na toxo., ale nie znam się na tym. Lekarz na pewno Cię poinformuje. Kiedy masz wizytę?:confused:
dzidzia214, esti 23 - oto link o który prosiłyście ...:wink:

u mnie wyszło, że będzie dziewczynka.
ewa_adu - fajnie, że jesteś!:biggrin2:
pumi - śliczny kotek! Jakie ma oczy?:confused: Z pewnością zwierzęta wyczuwają zmiany.

Pozdrawiam Was serdecznie

o dzieki-zakochana jestem w tym kociaku po uszy-i wzajemnie. jedno co mnie martwi-kot szaleje na moim punkcie i jest cholernie zazdrosny i co to bedzie jak sie dzidzia na swiecie pojawi?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry