Mili- ja tez wczoraj nie mialalm aktualnych wynikow badan!!!Ale lekarz nie zrzedził, powiedzial,ze nast razem mam pamietac....A mezowi nie odpusc!!!Ma isc i juz!!!Zrodzi sie u niego wiekszy instynkt ojcowski:-)
reklama
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Mleko z piersi mi nie kapie, ale monsz twierdzi ze mam i ze dobre
podobno po 6 miesiacu to normalne i moze, ale nie musi sie zdarzyc
W Belgii nie ma szkol rodzenia, sa za to zajecia z kinezoterapeutka. Podobne do szkoly rodzenia, tyle ze indywidualne i platne. Wczoraj zaliczylam pierwsze (z 9) spotkanie; Uczylam sie relaksowac, oddychac, wstawac i klasc sie z lozka, krzesla itp, aby nie forsowac kregoslupa. Calkiem ciekawe to bylo. Szczegolnie relaksowanie. Maz stwierdzil ze bedzie cwiczyl ze mna; Super
Co do szkoly, to ja tez tylko maly kursk jezykowy, ale ze w ciazy straszny len sie ze mnie zrobil, to nie chce mi sie uczyc. Za 2 tygodnie pierwszy testy.
Agni ja juz od kilku dni obiecuje isc na glukoze (konkretnie od poniedzialku) i systematycznie nie moge sie obudzic nawet z budzikiem
I to jest bardzo dziwne, bo genealnie zle sypiam
Ale mam na to jeszcze 2 tygodnie, bo wizyte u ginia mam za 3. Zdaze
I
podobno po 6 miesiacu to normalne i moze, ale nie musi sie zdarzyc
W Belgii nie ma szkol rodzenia, sa za to zajecia z kinezoterapeutka. Podobne do szkoly rodzenia, tyle ze indywidualne i platne. Wczoraj zaliczylam pierwsze (z 9) spotkanie; Uczylam sie relaksowac, oddychac, wstawac i klasc sie z lozka, krzesla itp, aby nie forsowac kregoslupa. Calkiem ciekawe to bylo. Szczegolnie relaksowanie. Maz stwierdzil ze bedzie cwiczyl ze mna; Super

Co do szkoly, to ja tez tylko maly kursk jezykowy, ale ze w ciazy straszny len sie ze mnie zrobil, to nie chce mi sie uczyc. Za 2 tygodnie pierwszy testy.

Agni ja juz od kilku dni obiecuje isc na glukoze (konkretnie od poniedzialku) i systematycznie nie moge sie obudzic nawet z budzikiem
I to jest bardzo dziwne, bo genealnie zle sypiam
Ale mam na to jeszcze 2 tygodnie, bo wizyte u ginia mam za 3. Zdaze
IPaulinek
Styczniowe mamy'08
Maz sie bardzo przejal swoja rola i chodzi ze mna na szytkie badania wizyty itp. Do moich rozwalonych nog na fotelu jz sie przyzwyczail. Pozatym jest bardzo aktywny: niekiedy odpowiada za mnie i zadaje pytania, duzo pytan
Ostatecznie to takze jego dziecko 
Na te badania nie moge sie tez zebrac po czesci ze wzgledu na prace.
Ostatecznie to takze jego dziecko 
Na te badania nie moge sie tez zebrac po czesci ze wzgledu na prace.
Agnie- no pieknie,że poszlas na te badania:-)Gratuluje mobilizacji
A co do tego doktora- no jakos tak głupio bylo mi o tym kapiacym mleku powiedziec..ale juz wyczytałam,że to moze sie zdarzac
Paulinek- ale masz fajnego i cierpliwego meza..
A co do tego doktora- no jakos tak głupio bylo mi o tym kapiacym mleku powiedziec..ale juz wyczytałam,że to moze sie zdarzac
Paulinek- ale masz fajnego i cierpliwego meza..
sylka_k
mama styczniowa 2008
aOla ja miałam problem z 4 paskami a le 3 to ja mam cały czas.
musiałam się położyć, bo dostałam jakieś arytmii serca
. no i usnęłam. obudził mnie mężuś , bo wrócił wcześniej z pracy. zaraz jedziemy na zakupy:-)

Asia ale numer. szkoda, ze tak późno z tobą poszedł, bo juz wcześniej by wariował, tak jak mój hihihi
mili to nie dobrze , ze nie zrobiłaś. na wszelki wypadek zrób sama dla siebie po wizycie, bo jakby co to możesz jeszcze do niego zadzwonić

musiałam się położyć, bo dostałam jakieś arytmii serca

. no i usnęłam. obudził mnie mężuś , bo wrócił wcześniej z pracy. zaraz jedziemy na zakupy:-)

Asia ale numer. szkoda, ze tak późno z tobą poszedł, bo juz wcześniej by wariował, tak jak mój hihihi
mili to nie dobrze , ze nie zrobiłaś. na wszelki wypadek zrób sama dla siebie po wizycie, bo jakby co to możesz jeszcze do niego zadzwonić

Paulinek
Styczniowe mamy'08
Przepraszam wszystkie mamy za to ze zjadam literki
I to juz jest recydywa
I to juz jest recydywa
Magcha- doczytałam,że bedziesz miałą cc ze wzgledu na wzrok...Mozesz mi zdradzic jaka masz wade? I czy ginio bez problemu Ci to zlecił?
Paulinek- nie przepraszaj za zjadanie literek, my tu klniemy, czesto nie piszemy poprawnie gramatycznie
i ortograficznie a literki- i tak wiadaomo o co chodzi:-)
Paulinek- nie przepraszaj za zjadanie literek, my tu klniemy, czesto nie piszemy poprawnie gramatycznie
i ortograficznie a literki- i tak wiadaomo o co chodzi:-)reklama