reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Mili- ja tez wczoraj nie mialalm aktualnych wynikow badan!!!Ale lekarz nie zrzedził, powiedzial,ze nast razem mam pamietac....A mezowi nie odpusc!!!Ma isc i juz!!!Zrodzi sie u niego wiekszy instynkt ojcowski:-)

reklama
Dziewczyny!! Nie mowiłam wczoraj lekarzowi, bo sie krepowałam...Ale...mi juz mleko z piersi pocieka:zawstydzona/y:nie wiem co o tym sadzic...bo moje cycuchy to raczej nie sa baloony ale takie małe grejfrucki

Mleko z piersi mi nie kapie, ale monsz twierdzi ze mam i ze dobre:-D podobno po 6 miesiacu to normalne i moze, ale nie musi sie zdarzyc:tak:

W Belgii nie ma szkol rodzenia, sa za to zajecia z kinezoterapeutka. Podobne do szkoly rodzenia, tyle ze indywidualne i platne. Wczoraj zaliczylam pierwsze (z 9) spotkanie; Uczylam sie relaksowac, oddychac, wstawac i klasc sie z lozka, krzesla itp, aby nie forsowac kregoslupa. Calkiem ciekawe to bylo. Szczegolnie relaksowanie. Maz stwierdzil ze bedzie cwiczyl ze mna; Super:tak:

Co do szkoly, to ja tez tylko maly kursk jezykowy, ale ze w ciazy straszny len sie ze mnie zrobil, to nie chce mi sie uczyc. Za 2 tygodnie pierwszy testy.:tak:

Agni ja juz od kilku dni obiecuje isc na glukoze (konkretnie od poniedzialku) i systematycznie nie moge sie obudzic nawet z budzikiem:-D I to jest bardzo dziwne, bo genealnie zle sypiam:tak:Ale mam na to jeszcze 2 tygodnie, bo wizyte u ginia mam za 3. Zdaze:-D I

Nie no, w końcu byłam na tych badaniach, między ostatnim a przedostatnim postem zdążyłam pojechać do polikliniki :-D I kupić sałatkę, bo o 11 bez jedzenia to umieram :-D

Maz sie bardzo przejal swoja rola i chodzi ze mna na szytkie badania wizyty itp. Do moich rozwalonych nog na fotelu jz sie przyzwyczail. Pozatym jest bardzo aktywny: niekiedy odpowiada za mnie i zadaje pytania, duzo pytan:-DOstatecznie to takze jego dziecko :-D

Na te badania nie moge sie tez zebrac po czesci ze wzgledu na prace.

Agnie- no pieknie,że poszlas na te badania:-)Gratuluje mobilizacji
A co do tego doktora- no jakos tak głupio bylo mi o tym kapiacym mleku powiedziec..ale juz wyczytałam,że to moze sie zdarzac
Paulinek- ale masz fajnego i cierpliwego meza..

aOla ja miałam problem z 4 paskami a le 3 to ja mam cały czas.

musiałam się położyć, bo dostałam jakieś arytmii serca:szok::szok:. no i usnęłam. obudził mnie mężuś , bo wrócił wcześniej z pracy. zaraz jedziemy na zakupy:-):tak::tak:

Asia
ale numer. szkoda, ze tak późno z tobą poszedł, bo juz wcześniej by wariował, tak jak mój hihihi

mili to nie dobrze , ze nie zrobiłaś. na wszelki wypadek zrób sama dla siebie po wizycie, bo jakby co to możesz jeszcze do niego zadzwonić:tak::tak:

Magcha- doczytałam,że bedziesz miałą cc ze wzgledu na wzrok...Mozesz mi zdradzic jaka masz wade? I czy ginio bez problemu Ci to zlecił?
Paulinek- nie przepraszaj za zjadanie literek, my tu klniemy, czesto nie piszemy poprawnie gramatycznie:-Di ortograficznie a literki- i tak wiadaomo o co chodzi:-)

reklama
Do góry