reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

nie!super czysto , prysznice, wanna, pilki, worki sako....ale samolot wyglada masakrycznie strasznie:eek: poczulam sie jak mala dziewczynka, przerazona, ale wiem,ze coreczka wynagrodzi mi wszystko aby tylko zdrowa to zniose wszystko

reklama
Tak, te fotele to są przerażające:baffled::crazy:, ale maleństwa nam wszystko wynagrodzą i od razu zapomnimy o bólu i strachu jak tylko ujrzymy te cuda.
Ja też się powoli cykam, ale mężuś mnie dzielnie wspiera.
Będzie ok, musi być.Nie my pierwsze i nie ostatnie rodzimy, potem to się będziemy z tych obaw śmiały;-)

helena-lidia-"moje malenstwo jest ulozone poprzecznie i mam skopane boki lekaz twierdzi ze tak juz zostanie" :eek:. Wiesz ze ja bedąc ost u ginki w 27 tyg. tez miałam jeszcze dzidzie ułożoną porzecznie i ginka (nie tylko ona bo jeszcze byłam u Prof. na USG prenatalnym i on rownież to potwierdził), że dziecko nawet dopiero w 38 tyg. ciaży może sie ułożyć prawidłowo.
Będzie dobrze, zobaczysz :-)

A ja właśnie poprasowałam ciuchy i oglądam jakiś tam film na tvn jednym okiem i z psiapsiółą na gg gadam.Jakoś spać mi się nie chce...............
A sobotę mam egzamin z psychologii więc trzeba będzie się trochę pouczyć:baffled:

co studiujesz Esti?, nie mam pojecia jak mozna studiowac w ciazy, ja mam wrazenie, ze mozg mi sie troche skurczyl, juz nie dociera do mnie slowo pisane, oprocz BB i porad dla ciezarowek:-D

Kończę szkołę kosmetyczną :-), wszystkie egzaminy muszę zaliczyć do połowy grudnia.Sesja jet na początku stycznia, ale się nie załapię więc muszę w tym roku to załatwić
.A 15, 16 stycznia egzamin uprawniający do wykonywania zawodu, więc dobrze by było urodzić w terminie:sorry::sorry::sorry:
A ja lubię to co robię, ale po jaką cholerę nam anatomia to nie rozumiem......:no:

Esti- bede myslami z toba w sobote- polamania olowka!
ja sie zdrzemnelam na chwile i w sumie przespalam cale popoludnie hihihi. dobrze ze obiadek wczesniej przygotowalam bo teraz by mi sie juz nie chcialo.
moze maz Asi zendlal i Asia sie nim teraz opiekuje i dlatego nie pisze?!

reklama
dziewczyny- niedyskretne pytanie: czy w sprawach przemiany materii zauwazylyscie jakies zmiany? bo u mnie zero zaparc i wizyta na kibelku rano i wieczorem. to chyba dobrze ?

Do góry