reklama
e-stera
Fan(ka)
Tak, te fotele to są przerażające
, ale maleństwa nam wszystko wynagrodzą i od razu zapomnimy o bólu i strachu jak tylko ujrzymy te cuda.
Ja też się powoli cykam, ale mężuś mnie dzielnie wspiera.
Będzie ok, musi być.Nie my pierwsze i nie ostatnie rodzimy, potem to się będziemy z tych obaw śmiały;-)

, ale maleństwa nam wszystko wynagrodzą i od razu zapomnimy o bólu i strachu jak tylko ujrzymy te cuda.Ja też się powoli cykam, ale mężuś mnie dzielnie wspiera.
Będzie ok, musi być.Nie my pierwsze i nie ostatnie rodzimy, potem to się będziemy z tych obaw śmiały;-)
G
goscinnie
Gość
helena-lidia-"moje malenstwo jest ulozone poprzecznie i mam skopane boki lekaz twierdzi ze tak juz zostanie"
. Wiesz ze ja bedąc ost u ginki w 27 tyg. tez miałam jeszcze dzidzie ułożoną porzecznie i ginka (nie tylko ona bo jeszcze byłam u Prof. na USG prenatalnym i on rownież to potwierdził), że dziecko nawet dopiero w 38 tyg. ciaży może sie ułożyć prawidłowo.
Będzie dobrze, zobaczysz :-)
. Wiesz ze ja bedąc ost u ginki w 27 tyg. tez miałam jeszcze dzidzie ułożoną porzecznie i ginka (nie tylko ona bo jeszcze byłam u Prof. na USG prenatalnym i on rownież to potwierdził), że dziecko nawet dopiero w 38 tyg. ciaży może sie ułożyć prawidłowo.Będzie dobrze, zobaczysz :-)
e-stera
Fan(ka)
Jakieś pustki.......

i Pumi się nie odzywa. Asia też nie pisze jak po wizycie u lekarza, mam nadzieję, że ok.

i Pumi się nie odzywa. Asia też nie pisze jak po wizycie u lekarza, mam nadzieję, że ok.e-stera
Fan(ka)
A ja właśnie poprasowałam ciuchy i oglądam jakiś tam film na tvn jednym okiem i z psiapsiółą na gg gadam.Jakoś spać mi się nie chce...............
A sobotę mam egzamin z psychologii więc trzeba będzie się trochę pouczyć
A sobotę mam egzamin z psychologii więc trzeba będzie się trochę pouczyć

e-stera
Fan(ka)
Kończę szkołę kosmetyczną :-), wszystkie egzaminy muszę zaliczyć do połowy grudnia.Sesja jet na początku stycznia, ale się nie załapię więc muszę w tym roku to załatwić
.A 15, 16 stycznia egzamin uprawniający do wykonywania zawodu, więc dobrze by było urodzić w terminie

A ja lubię to co robię, ale po jaką cholerę nam anatomia to nie rozumiem......
.A 15, 16 stycznia egzamin uprawniający do wykonywania zawodu, więc dobrze by było urodzić w terminie

A ja lubię to co robię, ale po jaką cholerę nam anatomia to nie rozumiem......

Esti- bede myslami z toba w sobote- polamania olowka!
ja sie zdrzemnelam na chwile i w sumie przespalam cale popoludnie hihihi. dobrze ze obiadek wczesniej przygotowalam bo teraz by mi sie juz nie chcialo.
moze maz Asi zendlal i Asia sie nim teraz opiekuje i dlatego nie pisze?!
ja sie zdrzemnelam na chwile i w sumie przespalam cale popoludnie hihihi. dobrze ze obiadek wczesniej przygotowalam bo teraz by mi sie juz nie chcialo.
moze maz Asi zendlal i Asia sie nim teraz opiekuje i dlatego nie pisze?!
reklama