A
aOLA
Gość
helena Piotrusiowi szkodziła kajzerka z odrobiną maku a co dopiero pierogi czy kapusta 3msc dietka nikomu nie zaszkodzi szczypawka ma racje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

.Dostałam też książkę "Księga mojego dzieciństwa"- wpisuje się tam wszystko od narodzin, jak dziecko rośnie itp.itd, pewnie wiecie o co mi chodzi.Dostałyśmy jeszcze termometry na butelki.

to że prywatna klinika a nie ma sprzętu do ratowania dzieci, w końcu prywatna powinna być lepiej wyposażona niż szpital państwowy.....................

moż mieć powikłania po ospie, wolę rodzić w państwowym gzie jest dostęp do sprzętu w razie komplikacji.A tak jeśli by mieli mnie jeszcze przewozić z kliniki do szpitala zimą to bym umarła ze strachu o dziecko.Tak będzie bezpieczniej.

Oliwier jest zdrowiutki. nie ma co dodatkowo wytężać umysłu.