Pandi to cudownie, ze wszystko oki:-):-)

a jak źle się czujesz to nie wychodź z wyrka

.
ja słyszałam, ze przekręcic nawet moze się po 32 tygodniu wię cjeszce mas ztroche czasu.,
Wyniki te zmam kiepskie ale ne z powodu leukocytów tylko HGB bo wyszło mi ostatnio 9,6

, ale jak odstawiłam, żelazo a wcinałam to niedobrzelstwo w produktach pokarmowych to mi wyszło 10,4 .
dzisiaj robiłam glukozę i morfologie ogólnie. Zobaczymy jak wyszło bo spasowałam z pokarmem i dopomagam sobie tabletkami, bo nie nadążyłam jeść wszystkiego

Magcha mój synuś też osatnio nie przbiera w środkach i nie daje matce spokoju, ale z tego powodu to akurat jestem szczęśliwa.
jesuuu, już prawie każda ma imię dla swojej dzidzi, ja nadal w kropce. najchętniej dała bym dziecku na imię Krzyś, ale ojciec już ma tak na imię.
Pumi ty już wstałaś hihihi
ja dzisiaj jak pojechałam na glukozę to pojawiłam sie w lab. o 11.30. No i pani laborantka zapytała, czy na pewno jestem na czczo, a ja ze tak . A ona : o tej porze?

. A ja na to , ze dopiero wstałam i właściwie to zaspałam, to tak się ze mnie te kobitki śmiały:-):-). Ale dobrze bo korzystam póki mogę, a co