szczypawka
Styczniowe mamy'08 Szczęśliwa mamusia
Nie no bez przesady...biore ten zestaw witamin
o pierwsze "jak mi sie przypomni" a po drugie to od pażdziernika.No i w kwietniu brałam jak jeszcze nie było takiego dostępu do owoców i warzyw.Całe szczęście większość ciąży zachcianki występowały u mnie w postaci właśnie owocowej lub warzywnej.Teraz mam oczywiscie ochote na truskawki
Poza tym Zuzka rozmiarowo jest w normie a nawet nieco ponizej średniej więc PROSZĘ MNIE TU 5KG DZIECKIEM NIE STRASZYĆ!
Ja chcę rodzic naturalnie.Na ZZO na życzenie we Wrocławiu nawet nie ma co liczyć...Więc żadnych gigantów nie będzie!Idę do tego sklepu bo cos bym zjadła...
Poza tym Zuzka rozmiarowo jest w normie a nawet nieco ponizej średniej więc PROSZĘ MNIE TU 5KG DZIECKIEM NIE STRASZYĆ!
Ja chcę rodzic naturalnie.Na ZZO na życzenie we Wrocławiu nawet nie ma co liczyć...Więc żadnych gigantów nie będzie!Idę do tego sklepu bo cos bym zjadła...
Moze nie będzie tak żle?Lepiej tak niz ryk dzieciatka przez całą noc...
ale niech będzie ostatni mój zakup na poczet ciąży. Załęże się że jako ostania je sobie zakupiłam ale tylko ze względu na docieplenie nerek i brzuszka, bo spokojnie mam w czym chodzić