reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Esti bardzo dziekuje. Juz z Markiem jestemy para od 7,5 roku. W zeszłym roku postanowilismy, ze sie pobiezemy w 2007 a w 2008 r chcemy miec juz dzidzie.:-) Udało sie idealnie, no chyba, ze Dawidek sobie postanowi przyjsc na swiat dwa tyg. wczesniej to jeszcze bedzie Grudniowy ;-).
Buziaki mamusiom.

reklama
A ja kupiłam na zakupach miodek lipowy, naturalny a nie sztuczny.Chyba nie ma przeciwskazań do stosowania miodu w ciąży?Wiem,że jak się karmi piersią to nie można, bo jest bardzo alergenny, a dziecku do 2 r.ż. nie można podawać

Witam mamusie!
Właśnie jestem na etapie kompletowania rzeczy do szpitala.Czy któraś może mi powiedzieć ile zabrać koszul nocnych ze sobą.Będę miała cesarkę więc czekają mnie 4 dni. I jeszcze jedno pyt. w czym będziecie wynosiły dzidzie , w nosidełku czy w gondolce?:sorry:a może tylko beciku?

Normalnie - to jest nienormalne! co chwile jestem glodna. Zjadlam caly koszyk owocow , bulke i dalej jestem glodna. Ssie mnie non stop. I jak tu zachowac umiar i nie przytyc? przeciez nie bede glodzic dziecka

Pumi i Paulinek - przyjmijcie wyrazy współczucia.
Wiem, że rzadko się pokazuję ale Was podczytuję. Ostatnio nie najlepiej się czułam - dosyć często miałam skurcze więc jak tylko wracałam z pracy to wolałam się położyć i odpocząć niż siedzieć przy kompie. Jeszcze przez listopad chcę chodzić do roboty a potem na zwolnienie - o ile dam radę bo jakaś taka zmęczona jestem ostatnio.W piątek idę do lekarza - zobaczymy co powie.

reklama
Do góry