reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Nie wiem czy tez tak macie ale ja od dwoch dni, wstane z krzesła pojde z kuchni do pokoju a czuje sie taka zmeczona jakbym maraton przebiegła. Bolą mnie uda tak jak kogos kto własnie dużo przebiegł albo ktorki odcinek ale bardzo szybko.
Moze to przez te pogode. Pada dzisiaj w Wawie deszcz ze sniegiem a my wczoraj z mezem postanowilismy pojechac i w corolci zmienic oponki na zimowe i prosze. Wiecie co sie dzisiaj u gumiarzy musi dziac :rofl2:??

reklama
E-Stra tez miałam za moło wod, dostałam kroplowe rozkurczową i kazali pic, pic pic wode i łukac magnez i juz jest git. Też bedzie u Ciebie dobrze. Nie czytaj ani sie nie dopytuj co, czym itd. jak sie ma za mało wod. Lekarze ci powiedzą, u każdego to rzecz indywidualna i spowodowana zupełnie czyms innym.

e-stera jestem z Tobą całą sobą tymbardziej że zostało nam dokładnie tyle samo do porodu ja mam wizytę za tydzień USG za 10 dni 3mam kciuki a wody płodowe wleją w ciebie mase kroplówek zebyś nabrała spako czym grozi ???? nie przejmuj sie na zapas aniołku pewnie mały nie ma jak brykać i sie poskarzył!!!!!

Esti- ja tez jestem z toba myslami. Trzymaj sie kochana! oni ci krzywdy nie zrobia a po co sie stresowac. Podpapuja cie plynami i bedzie oki

reklama
Esti- wierzymy, że bedzie dobrze. Trzymamy kciuki:tak:Idz jutro a dzis nie czytaj nic na ten temat a juz tym bardziej nie sluchaj dobrych rad...Kazdy jest inni a lekarze i tak Ci wszystko powiedza

Do góry