reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nie mają kasy na porządny obiad,a co dopiero na szmpana, w zupie pływały tylko 3 makrony a na śniadanie plasterek wędliny do 2 kromek pieczywa:baffled:
Chyba,że wezmę swojego, na porodówkę z szampanem, he he he:-D:laugh2::laugh2::-D:-Dza durną by mnie wzieli:happy::laugh2:

reklama
dziendobry:-D
Esti witaj znowu fajnie ze juz cie wypuscili i ze wszystko dobrze z toba i z dzieckiem
zazdroszcze ci tego sluchania serduszka ja jaszcze w tej ciazy nie slyszalam mojego malenstwa :-(
dzisiaj mam dola i juz 2 razy plakalam dzieciaki broja i zastanawiam sie dlaczego zdecydowalam sie na trzecie dziecko skoro nie umiem wychowywac tych ktore mam JESTEM DO NICZEGO i jeszcze pada snieg :crazy:

Esti- dzis rano o tobie myslalam kiedy cie wreszcie wypuszcza? i prosze- juz w domciu. Dobrze ze w szpitalu mialas znosne warunki bo pewnie jabys przezyla traume to bardziej przerazala by cie wizja porodu.
Ja tez slyszalam od swojej poloznej ze ilosc wypijanych plynow nie ma zwiazku z iloscia wod plodowych. I pytalam jej czy w ciazy trzeba duuuzo pic? bo tak wszyscy do okola bebnia- a ona - ze tylko jak sie czuje pragnienie a nie na sile

ojjj Helenka- przestan sie dolowac- pogoda chyba cie dobila? Zawsze sa gorsze i lepsze dni. Nie obwiniaj sie od razu ze jestes do niczego- boja wiem ze jestes mega super zaradna i samodzielna kobieta!

Ja mam we wtorek wizyte w szpitalu- beda mi robic glukoze i ciekawe co jeszcze?

O jesteś Esti tak właśnie myślałam, żebyś wyszła przed likendem:tak::tak::tak:
Oliwierek zdrowy ty tez no to pełnia szczęścia:-):-):-):-):-)

a ta w ogóle to takie KTG powinni nam robić raz w miesiącu na lepsze samopoczucie :tak::tak::tak:

My tez często gramy w skrabelki:tak::tak::tak:

dziewczynki wlasnie czytalam na Listopadowkach NASZE PORODY OPIS opis porodu okiem niejakiego Przemka jego opowiadanie jest boskie czytalam i plakalam on bardzo kocha swoja zone i coreczke polecam do przeczytania naprawde warto
a ja dalej siedze sama i sie smuce choc zjadlam juz pol czekolady

Helenko to walnij sobie szklankę piwka:-D:-D, na pewno humor ci sie poprawi:tak::tak::tak:

a jestem pewna na100 % , ze mój synuś już się obrócił główką w dól:tak::tak::-D:-D:-D. pierwsze- rusza rączkami po bokach i i kopie mamusie pod cyckami hihihihi

a jeszcze niedawno kopal na dole
i wczoraj zauważyłam , ze mi brzuch z boku wyrasta :szok::szok::szok::szok:
wiecie o co mi chodzi?
jest moje ciało, mój lewy lub prawy boczek i skóra idzie normalnie jakbym nie była w ciąży a potem mały dołek no i górka, a to juz jest ten brzuszek:szok::szok::baffled:

ja dzisiaj na pewno walne sobie piwko:tak::tak:, no może pól szklanki:sorry2:

i może bedzie co hihihi

bo już mam takie sny, ze mąż się śmieje, ze już teraz to nawet za sny musi odpowiadać i gęsto sie tłumaczyć:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam, szcześliwe, piękne zawsze szczupłe mamusie :-).
Dziekuje za życzenia. JA dzisiaj jeździłam i patrzyłam na wózki i znalazłam wózek Quinny (spacerówka, gondola) + do tego fotelik Maxi Cosi za 1599 zł. :szok:. Bo w Świecie Dziecka na Towarowej prawie za 2500 zł. ten sam zestaw. Postanowiliśmy z mężem, ze kupujemy własnie ten zestaw. Nam najbardziej zależało na Maxi Cosi od samego poczatku - i wszystko bedzie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry