Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ta akurat tak ale żeczywiście pan w sklepie nam pokazał, ze nie wszystki Quinny sie rozkładają. On sam sie dziwi, czemu w tych nowych modelach spacerówek (nie tylko quinny) odchodza od leżących spacerówek, tak zebydziecko mogło spac i sie obracac.
Hej, nie było mnie wczoraj, bo Mążuś był w domu, więc szkoda mi było czasu na net. Dziś też jest, ale jeszcze śpi.
Albiniec, wybacz że spóźnione, ale nie mniej szczere życzenia urodzinowe - niech Ci dzidzia zdrowa i szczęśliwa wynagradza wszystkie trudy ciążowo-porodowo-wychowawcze. e-stera, dobrze że już jesteś i wszystko ok, warunki masz w tym szpitalu rzeczywiście super, no i dobrze wszystko sobie obejrzeć przed porodem.
Dzięki też za słowa otuchy od wszystkich, dobrze mi robią, powoli już przechodzę do porządku dziennego nad tym idiotycznym terminem obrony, który uwzględnia tylko wygodę pana recenzenta z Krakowa