reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ta akurat tak ale żeczywiście pan w sklepie nam pokazał, ze nie wszystki Quinny sie rozkładają. On sam sie dziwi, czemu w tych nowych modelach spacerówek (nie tylko quinny) odchodza od leżących spacerówek, tak zebydziecko mogło spac i sie obracac.

Oni sprzedają też na allegro. Poszukam linka i ci prześle. Na pewno spacerówka to Buzz a ta co sie nie rozkłada na wygodnie spanko to ZAPP 2007.

Hej, nie było mnie wczoraj, bo Mążuś był w domu, więc szkoda mi było czasu na net. Dziś też jest, ale jeszcze śpi.

Albiniec, wybacz że spóźnione, ale nie mniej szczere życzenia urodzinowe - niech Ci dzidzia zdrowa i szczęśliwa wynagradza wszystkie trudy ciążowo-porodowo-wychowawcze.:tak::-D

e-stera, dobrze że już jesteś i wszystko ok, warunki masz w tym szpitalu rzeczywiście super, no i dobrze wszystko sobie obejrzeć przed porodem.:happy2:

Dzięki też za słowa otuchy od wszystkich, dobrze mi robią, powoli już przechodzę do porządku dziennego nad tym idiotycznym terminem obrony, który uwzględnia tylko wygodę pana recenzenta z Krakowa:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry