Dzien dobry
Jobo- bedzie dobrze. Wcinaj ten magnez...a jakby co to przeciez fenoterol Ci zapisza...Trzymam kciuki
Esti- jak dobrze ze juz wyszlas ze szpitala...Dbaj teraz o siebie...Ciesze sie ze wszystko jest ok..
Albiniec- spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe;-)
czytałam Was przez weekend ale nie chcialo mi sie pisac. Mialam przeokropny weekend.
Ale po kolei- w piatek...robotnicy spieprzyli mi pokoje...juz bylam nabuzowana na maksa
w sobote- koles na parkingu przywalil w samochod mojego meza i uciekł....okzałao sie,że naprawa bedzie sporo kosztowała...cale szczescie ze pojdzie to z ubezpieczenia leasingowego ale czekac trzeba na naprawe wiec mezus zostanie bez samochod jak przyjedzie z Austrii. Najprawdopodobniej bedzie jezdzil moim a ja bede musiała podazac komunikacja miejska.... Wiec w skrocie mialalm do dupy weeknd
Jobo- bedzie dobrze. Wcinaj ten magnez...a jakby co to przeciez fenoterol Ci zapisza...Trzymam kciuki
Esti- jak dobrze ze juz wyszlas ze szpitala...Dbaj teraz o siebie...Ciesze sie ze wszystko jest ok..
Albiniec- spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe;-)

czytałam Was przez weekend ale nie chcialo mi sie pisac. Mialam przeokropny weekend.
Ale po kolei- w piatek...robotnicy spieprzyli mi pokoje...juz bylam nabuzowana na maksa
w sobote- koles na parkingu przywalil w samochod mojego meza i uciekł....okzałao sie,że naprawa bedzie sporo kosztowała...cale szczescie ze pojdzie to z ubezpieczenia leasingowego ale czekac trzeba na naprawe wiec mezus zostanie bez samochod jak przyjedzie z Austrii. Najprawdopodobniej bedzie jezdzil moim a ja bede musiała podazac komunikacja miejska.... Wiec w skrocie mialalm do dupy weeknd

i resztę mieszkania robiła nam już inna ekipa o wiele droższa, ale jaka różnica jest między jedną robotą a drugą to jest nie do opisania
ale człowiek uczy się na błędach i po fakcie
to jakby takie mini kłucia w dole brzucha czy jak to sie objawia bo zacznę sie baczniej obserwować !!!
Pytałam się położnych na szkole rodzenia czy mam sie czym niepokoić ale powiedziały mi,że skoro mam termin na 26.12. ze wskazaniem ma wcześniejszy poród to nie ma w tym nic dziwnego!Nawet bolesne skurcze mogą mi sie juz przydażać.I to regularne...Dopuki nie będzie skurczy bolesnych co 5-10 minut to mam być spokojna.A jak boli to jem no-spę i zawsze przechodzi.Biore tez magnez przez skurcze w łydkach.I pomaga