reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
u mnie najpierw robi sie twardy brzuch i dretwieje mi okolica odbytu i pochwy tylko ostatnio zauwarzylam ze boli mnie przytym kregoslup w okolicy ledzwiowej co chyba juz nie jest normalnym objawem do gina ide dopiero za tydz jak bedzie mocniej bolalo to chyba sie zglosze wczesniej
wlasnie przyszly koszule do karmienia i szlafrok moge sie pakowac do szpitala

reklama
witajcie po likendzie:tak:

a ja się strasznie wkurzyłam.:angry::angry:
miała mnie odwiedzić koleżanka, co ma termin na początek grudnia , no i wzięłam się za ogarnięcie mieszkania, tak tylko z lekka, bo to po niedzieli.
no i zapomniałam o licytacji, a coś mnie wczoraj tknęło, żeby chociaż wpisać byle jaką cenę, ale sobie pomyślałam, że będę pamiętać.
no i mam, spóźniłam sie pół godziny:no::no:. a znalazłam podobny przedmiot ale 2 razy droższy i biję sie zmyslami czy tyle za niego zapłacić

Może pojawi się jeszcze taki przedmiot w kożystnej cenie? :happy2: Nigdy nic nie wiadomo :tak: Ale decyzja należy do Ciebie i nasze rady pewnie nie na wiele się zdadzą.

Te przesądy,że nie można niczego kupować przed narodzinami dziecka myślałam,że funkcjonują juz tylko w ramach legendy!:baffled: A tu sie okazuje,że jednak u niektórych jest inaczej.Ja bym zwariowała chyba jakbym nic jeszcze nie miała.I co?Nie mieć wnienki,oliwki,śpioszków?!Przecież w wielu szpitalach należy mieć swoje ubranka dla dzidzi...I co wtedy?Juz nie mówiąc nic o tym,że nie podołalibyśmy zwyczajnie finansowo gdybyśmy mieli kupić wszystko na raz!

dlatego najlepiej kupowac w sklepie mam pieniadze ide i kupuje oczywiscie to tylko moje zdanie jesli ktos lubi licytacje to ok Ja bym sie za czesto wkuzala ze ktos mi cos wykupil i moj komputer bylby w niebezpieczenstwie :wściekła/y:
moglabym w niego czyms zucic, zamawiam czasem z katalogow i tez sie wkurzam jak dlugo nie przysylaja

znowu cos nie tak:no::no:

fakt, ze troszkę droższy ale leciutki, bo 11,5 kg i do tego fotelik rozkładany na płask, a ja chyba jednak gondolki nie kupuję. jak dla mnie jest zajebisty ale jeszcze muszę o nim poczytać, bo tu chodzi o funkcjonalność

Szczypawka
masz racje z tymi przesądami.
wczoraj powiedziałam mojemu teściowi o przesądzie, ze nie może zostać świeczek ze wszystkich świętych, bo tyle osób umrze z danego otoczenia. zaczął się śmiać.
rozumiem to. powiedział, ze zostało im 2 świeczki, a dosłownie w tej samej chili zadzwonił telefon( jak boga kocham) z wiadomością, ze zmarł ktoś z ich rodziny, a ja na to, ze została jeszcze jedna świeczka
wiem, ze to mało racjonalne, ale jednego roku u mnie w rodzinie sie to sprawdziło. dlatego wczoraj odwiedziłam resztę grobów i nic mi nie zostało:sorry2:

Sylka Ty mnie nie strasz bo nam tez 2 znicze zostały!Ale w zeszłym roku nie zostały i zmarła moja babcia więc raczej nie będę się przejmować...A tak z ciekawości:będziecie wiązać czerwone wstążeczki przy wózkach i łóżeczkach żeby Wam nikt dziecie"nie zaczarował" lub też (bo już 2 wersje słyszałam) żeby ich Szatan nie opętał? :happy2:

właśnie przed chwilą odebrałam wiadomość od koleżanki z zapytaniem dlaczego kobiety pozostają samotne hihihi
dobra odpowiedź wstawię później bo coś się dzieje dzisiaj z bb

reklama
o czerwonych wstążeczkach to jedynie wiem, ze dziecko wyostrza sobie wzrok na czerwonym a o uroku nie słyszałam

Przyszedł mi wreszcie becik z feretti
jest śliczny :tak::tak::tak:tylko pasek rzepy trochę za krótki ale wszystkie tak maja bo koleżanka tez kupiła i pierwsze co stwierdziła to za mało rzepy.:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry