Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wczoraj po szkoleniu pojechaliśmy jeszcze do marketu, bo w te tereny rzadko sie zapuszczamy, a mój mężulek upatrzył przecudny stojak na wino
ja tu wchodzę, a tu przecena ciuszków dzidziowych. jak sie dorwałam, to mnie mąż nie mógł odczepić od stoiska bo już sklep zamykali.
Ale pewnie mnie poprzecie, bo sztuka byłą po 5, 10 zeta, i nie mogłam się oderwać
a przy kasie wyszło, ze po 2,62 no szok
No Sylka- pewnie ze Cie poprzemy. Faceci takich rzezcy nie rozumieją...
Dlatego ja dzis jade sama na zakupy po ciuchy dla bobasa.
Bo jutro to moj maz wleci do sklepu- powie- ten wozek, ta wanienka, ten spiworek i jedziemy do domu...
A ztym testem to rzezcywiscie jakies dziwne dni plodne wychodza...
Wiem..zapomniałam sie Was zapytac- czy macie takie cos czasem...
Otoz..od czasu do czasu czuje takie jakby ciagniecie po jednej strobie brzucha. Tak jakby cos rwało...To nie boli ale to jest takie tępe uczucie
Na razie jeszcze nic nie wiem co sie stalo, ze Paulina juz urodzila sama jestem bardzo ciekawa. Jak tylko uda mi sie do niej dodzwonic to zaraz Wam przekarze wiadomosci :-)
O MOJ BOZE LEDWO WESZLAM NA BB A TU TAKIE WIADOMOSCI JESTEM W SZOKU A DOPIERO CO CZYTALAM O ROZDWAJAJACYCH SIE LISTOPADOWKACH. PAULINEK OGROMNE GRATULACJE.
o Boze!!!!!!!! ja tez jestem w szoku!!!!!! Paulinek- gratulki i cieszymy sie ze o nas pamietalas w takiej wznioslej chwili. Kaczuszka- pisz jak tylko sie dowiesz bo my tu zachodzimy w glowe jak to bylo?