reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Mam taką przenośną w domku, ale teraz tyle tego mam prania, malucha rzeczy musiałam rozłożyć na 5 prań!!!!!!!!Teraz to wszystko poprasować...................
Pandorax my mieliśmy też problem z młodzieżą....z innego bloku przychodzili do nas palić papierosy, a że mieszkam na parterze to mi w domku śmierdział .ale jak zaczęli palić trawę i pić alkohol to zadzwoniłam na policję.................teraz mamy spokój.Mieszkam w śmiesznm bloku , bo na jednym piętrze jest 6 mieszkań, wiec i tak nie wiedzą kto zadzwonił..........hi hi hi hi

reklama
Będą podtruwać mnie o moje dziecko, to było jakoś w czerwcu.Ja ma chody w policji bo szwagier jest gliną:tak: więc nawet wystarczy do niego zadzwonić,a nie na 112
Zupka gotowa-pieczarkowa, a na drugie danie kasza kus-kus i rybka dla męża a dla mnie kotlecik
A mam fajny przepis na kotlety z jajek:tak:

A ja mam dzisiaj na obiadek rybkę z surówką z kapusty kiszonej i puree ziemniaczane. w końcu tak dużo tej rybki zakupiłam to trzeba ją wcinać

a mnie ostanio poruszyła film skazany na bluesa pod względem starych kawałków Dżemu

Ta młodzież to koledzy jednego z synów lokatorów z dziesiątego pietra. Dzwoniliśmy i inni z naszego i pobliskich pięter (my mieszkamy na 1wszym) - w zeszłym roku była zadyma. Po pierwszych telefonach i nalotach policji, młodzieżówka popisała całą klatkę na parterze flamastrami, ze tu mieszkają kapusie itp.:wściekła/y: W końcu im dosolili mandaty za śmiecenie na klatce (bo za nic innego nie mogli) i trochę przystopowali, ale było lato, a teraz coraz zimniej, więc boję się że znów zaczną.:szok: Chociaż policja już ma oko na nasz blok.

reklama
Do góry