Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
OOOOOCCCHHHH!My tlumaczymy malej z mezusiem zeby zaczekala az tatus skonczy remont a pozniej to juz moze wyskakiwac
Bo czekamy na nia niecierpliwie!Tak ja juz wziac na rece...
Ale za dlugo to ja dzidzi nosic nie moge.Rosne w oczach doslownie i mysle,ze jakbym miala donosic do terminu to pekne 

i ciesze się , ze juz powoli nabiera wagi, zanim sie obejrzysz to podczas kąpieli ciężko będzie ci go utrzymać. A kiedy będziesz mogła go zabrać do domku?

A jak ostatnio zadzwoniła to mało co nie urodziłam. dzwoni z wyrzutem, ze znowu do mnie list przyszedł i ona nie będzie latać ciągle na pocztę, żeby mi go wysłać.
nie wiem może jej szkoda na znaczek
no ręce i opadły i tak sie zdenerwowałam.

. Mieszka 220 km od nas ale chętnie przyjedzie - zwłaszcza że od marca idzie na emeryturę. I wszystko byłoby ok, ale ona pali
, a ja mam obsesję na tym tle. Ciagle mi smierdzi. Ona już i tak wychodzi na klatke schodową u nas w bloku, a latem na balkon, ale to nie zmienia faktu, że od niej czuję papierochy i nie wyobrażam sobie że mały Fikołek będzie musiał to wąchać:-(. Iwem, że to może przesada, ale nic na to nie poradzę. Błe!