reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć dziewczyny!
Piękne brzuszki, mój jest z tych większych. Co do strachu przed porodem: w ogóle się nie boję porodu naturalnego, bardzo chciałabym natomiast uniknąć cesarki, bo jak dotą szczęśliwie nigdy nie leżałm w szpitalu, a to jednak zabieg Co innego poród. Mimo opowieści rodzących ostatnio znajomych, z których wynika, że różnie to przebiega, strach się w ogóle do mnie nie przebija:) Nadal myślę o tym jak o wielkim święcie moim i mojego dziecka. Pewnie Was zdziwię, ale późna decyzja mojego męża, że chce być przy porodzie wcale nie zrobiła na mnie tak pozytywnego wrazenia jak powinna. Poczułam, że i tu odbiera mi autonomię, już widzę jak będzie mnie instruował, będzie wiedział lepiej jak urodzić. Zdaję sobie sprawę, ze to wynik nie najlepszych relacji w moim małżeństwie. Tak bardzo czekam na to dziecko. Wreszcie będę miałą do kogo mówić (a lubię :-)), z kim chodzić na spacery. 10 lat miłości gwarantowane. A jak będzie dobrze to może na zawsze!!!!

reklama
kurde dziewczyny koleżanka właśnie przesłała mi zdjęcie maleństwa.:-D:-D:-D

jejeku jaki malusieńki, aż mi sie nogi ugięły pode mną.:rofl2:
teraz to takie realne sie zrobiło w moim przypadku:szok::szok::szok::szok:

Joasia- ale tu nie chodzi o instruwanie tylko o wsparcie. Nie wiem jakie sa relacje miedzy wami ale jesli nie najlepsze to taki porod moze tylko umocnic Wasze wiezi
Co do tych cholernych opon- to ja jestem wdzieczna ze ktos sie zainteresowała ale do cholery co ja jestem maszynka do robienbia kasy????? Moj maz wyrecza sie ojcem, ojciec nie patrzy na kase wiec kóło sie zamyka...wychodzi na to ze kolejna rzecz bede musiała załatwic JA- w osmym miesiacu ciąży:wściekła/y:

Fajne zdjecia Pumi i Sylki :-). Pumi wcale nie wygląda jakbys przytyła 17kg, na oko mniej bym ci dała.
Jezeli chodzi o komórki macierzyste to juz z mężem zdecydowni jestesmy i na początku Grudnia płące juz za to.
Tak wogole chyba na 100% kupuje wożek Maxi Cosi, wchodzi w tym tyg. na rynek do sprzedazy, teraz mozna jedynie zobaczyć, jest po prostu wypasiony i jak to Maxi Cosi postawili na bezpieczeństwo.

Agnie kuruj się kobitko:tak::tak::tak:

dla mnie ważne by było , żeby był przy mnie mąż.na razie deklaruje sie , ze będzie
Nawet nie wiesz Joasia jakie to będzie dla ciebie pomocne. A jak będzie ci dawał wskazówki to go wygoń.:-p

Szukam wałśnie linka, bo dzisiaj sie w sklepie o tym dowiedziałam. Będzie kosztował ok 2500 zł. Gondola + spacerówka, ale widziałam zdjecia, duze koła i do wyboru albko 3 kołowe albo 4 kołowe. :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry