reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Sylka- liszaje mam na brodzie i pod okiem....
Dawaj swoje fotki!!!
Ja wiecej wstawie wieczorkiem bo teraz to kumpel w pracy mnie sfotografował co by upamietnic kolezanke z brzuchem;-)

reklama
no coś nie chce mi się wczytać strona z załącznikami, jak tak, to wklejam do postu:-p

moz-screenshot-3.jpg

moz-screenshot-2.jpg

czesc! nie doczytam was z rana bo musze jechac na te badania do szpitala. Piekna pogoda dzis u nas - az energii dodaje.
Jakby ktoras tesknila za mna to wklejam fotke z przed momentu hihihihi. Zobaczymy sie po wizycie.paaaa

Załączniki

• Picture 719.jpg
    Picture 719.jpg
    61,3 KB · Wyświetleń: 53
nie wiem co z tymi zdjęciami w moim przypadku. widzę, ze każda w stawia bez najmniejszego problemu ale może później się pobawię.

A teraz nowina:
dzwoniła do mnie koleżanka co miała termin na początek grudnia, ze już urodziła przez cesarskie cięcie:-D:-D:-D:-D:-D:-D, bo mały miał niskie tętno, tzn 110. a jak go wyjęli to sie okazało, ze jest cały oplatany pępowiną.
Ale oboje czuja się świetnie. mały waży 2900 i mierzy 52 cm. maleństwo:tak::tak::tak::tak:
ale cudownie hihihi

swoja drogą o 13 miała cesarkę a już jest przytomna, ale numer:tak:
aż mi sie dziwnie zrobiło , bo teraz moja kolej:sorry:

reklama
Dziewczyny ja sie na szkole rodzenia dowiedzialam wlasnie,ze w zwiazku z tymi bankami krwi pepowinowej to szpitale nie maja prawa z niej skorzystac....Taki kraj-coz zrobic...Po prostu prawo w naszym kraju nie pozwala na wykorzystanie przez szpitale tej przechowywanej krwi i nawet jak zmienia prawo to krew pobrana przed nowelizacja bedzie wlasciwie do kosza....
Ja bede kapac laleczke w piatek.Dzisiaj ja karmilam! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry