reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Sylka to nic tylko pogratulowac kolezance!A przytomna jest pewnie bardziej niz bedzie jutro czy pojutrze bo to przeciez emocje,adrenalina....Ale takie malenstwo 3000g to i mnie sie marzy...Bo to porod bylby jakis bardziej dopasowany do moich mozliwosci :-D

reklama
dobra już wiem o co chodziło.
Miałam włączonego Firewalla i nie puszczał mi moich zdjęć:szok::szok::szok:

dobra, podziwiać proszę hihih

nas jednym jem racuszka od teściowej i dlatego mam okrągłą buzię hihi,
ale nie tylko od tego

wszystkie fotki są z 29 tc
ale mi brzusio podskoczył:tak::tak::tak::tak:a jak Mały Krzyś rozrabia hihihi

Załączniki

• 29tc.jpg
    29tc.jpg
    507,2 KB · Wyświetleń: 77
  • 29tc6d.JPG
    29tc6d.JPG
    443,5 KB · Wyświetleń: 52
  • 29tc 3d.JPG
    29tc 3d.JPG
    437,8 KB · Wyświetleń: 50
  • 29tc 6 d.JPG
    29tc 6 d.JPG
    127,7 KB · Wyświetleń: 65
  • 29tc 6d.JPG
    29tc 6d.JPG
    385,6 KB · Wyświetleń: 47
taaaaa
Szczypawka tez bym chciała takiego dzidziusia, ale drogami naturalnymi bo aż mnie podbrzusze zabolało jak koleżanka powiedziała o cesarce. :no::no::no:

Dobra lecę wstawić wcześniej obiadek, żeby do niej jeszcze do szpitala zajrzeć, bo jak na złość dzisiaj akurat nie ma jej męża w mieście:angry:

No drogami natury-jak najbardziej!O to mi wlasnie chodzilo bo jesli nie bedzie trzeba to ja nie chce cc.Za nic w swiecie.Kolezanka miala 2,5roku temu,niby zszywali ja rozpuszczalnymi nicmi i wszystko bylo ok a do tej pory jej sie babrze i bedzie musiala sie polozyc do szpitala zeby ja 2 raz cieli i zszywali...Tylko nie ma co z synkiem zrobic przeciez!

Ach Sylka!Jest co podziwiac! :tak: Racuszki....mniami....A moze by tak dzisaj racuszki zrobic?Strrrrasznie dawno nie jadlam...

hihihihi
tak, gwiazda a nadwagą hihihi

ale wreszcie mam sie czym pochwalić
ale jak założę kurtkę narciarską to i tak sąsiedzi nic nie widzą:no:

Jejeku Szczypawka aż mnie zatrzęsło :eek:

Sylka Ciebie zatrzeslo a ja widzialam ta blizne jak jej puchnie i ropieje....No i boli okropnie podobno.Nie codziennie ale tak ze 2-3 razy w tygodniu jej puchnie,robi sie mocno czerwona i bolesna a czasami wlasnie jeszcze ropieje do tego.....
Poza tym drogi natury sa najzdrowsze dla maluszka i dla mamy.Ale jak lekarze uznaja,ze bedzie trzeba dla naszego dobra-prosze ciac!Mam nadzieje,ze do tego jednak nie dojdzie...

Ja sie nie boje cesarki az tak bardzo jak naturalnego chociaz na sama mysl o porodzie robi mi sie słabo. Wiem,że nie moge odrzucac tego tematu ale poki co nie rozmawiam o tym..:-(
Wlasnie sie niezle wkurzyłam....
Okazałó sie ze moj tesc chce zalatwic dla mnie opony zimowe. załatwic ale nie zapłacic...

Wiec pojechal do jednego sklepu i zapytał sie o opony do mojego auta. Podobno nie ma samych opon tylko trzeba kupic koła- za co trzeba dac 800 zl...:wściekła/y:Powiedziałam,że ma nic mi nie załatwiac i bron boze nie kupowac...Za 800 zl to ja bede miec opony letnie i zimowe i jeszcze dla dziecka ubranka kupie...
Wsciekłam sie na maksa bo moj tesc to wchodzi do jedengo sklepu i kupuje, nie patrzy na ceny a mi zalezy na tym zeby bylo jak najtaniej

ta metoda byłaby dobra jakby zapłacił hihhi
a nie zapytał najpierw. Przecież wejść do sklepu i zapytać to każdy potrafi.

no to masz zawieruchę :tak::tak::tak::tak:
tzn chodzi o felgi?
nie martw się są inne sklepy, gdzie można same opony zakupić:tak:

reklama
Heloł.
Kolejny dzień w domu. Nawet dziś na zajęcia do szkoły rodzenia nie idę :S Na dodatek mąż też się choroby dorobił i teraz obydwoje smarkamy i kichamy... :\ Jak tak dalej pójdzie i będziemy się nawzajem zarażać, to nigdy chyba nie wyzdrowiejemy :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry