reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Pumi ty nie czytaj głupot:no:, tylko powtórz badania.:tak::tak::tak: Może ci wysłać tą gazetkę?

Szczypawka 2011 to możesz być już z drugim w ciąży, to tak na pocieszenie hihii

reklama
Sylka ja też śpię sporo, rano nie mogę się obudzić.
A my dzisiaj mamy laktację i karmienie piersią a jutro wykład o kąpieli i pilęgnacji noworodka.A w piątek indywidualne zjęcia kąpieli i ćwiczeń z partnerami

Esti jak jest tak ślisko u ciebie to nie wychodź na dwór bez asekuracji. mam nadzieję, ze wszystko jest ok.

u mnie też popadało ale tylko troszkę i już do tej pory prawie wszystko stopniało:crazy:

a z mdłościami to nie miałam w ogóle do czynienia w tej ciąży.teraz dopiero jestem jakaś trochę zmęczona i nie mogę się nachylać

i dzidzia mi strasznie bryka:laugh2::laugh2::laugh2:, aż czasami sie martwię,:-( ze może jest za bardzo aktywna, ale co ja mogę na to poradzić.

Esti a na te wykłady to chodzisz z mężem?

bo z tego co widzę to strasznie dużo masz tych zajęć w szkole rodzenia.
U mnie to jest 4 spotkania w miesiącu po 2 godziny, ale , ze położna jest rozgadana babką to dochodzi nawet do 3 godzin, a mój mą zja przeklina w duchu.
Do tej pory mi to nie przeszkadzało, ale brzuszek mi w ostatnim czasie troszkę urósł:tak::tak::tak::tak::tak: i ciężko mi wysiedzieć w jednej pozycji tak długo:-(.

Hejka.
Sylka- to prawda- nasi mezowie mysla,że my sie golimy dla lekarzy. Moj ostatnio stwierdził- po co sie golisz jak nie widzisz...mi to nie przeszkadza. Myslałam ze mnie krew jasna zaleje- przeciez ja to robie dla siebie, po to zeby sie dobrze czuc i zebu mnie nie swedzialo

Załączniki

• asia z brzuchem.jpg
    asia z brzuchem.jpg
    144,2 KB · Wyświetleń: 47
Asia, e tam jak wypłosz hihi
nie wiem dlaczego, ale wyobrażałam sobie ciebie jako blondynkę z krótkimi włosami hihi

Esti ja tez lubię się wydepilować hihihi tylko w zimę nóg nie gole bo mi jest cieplej hihi.

Moze i ja zaraz coś wstawię, jak mi brzusio urósł. bo cały poprzedni tydzień miałam z tym, straszny problem:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry