Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Za to na wadze az tak strasznie ostatnio nie przybieram...Przynajmniej tyle dobrze.Zreszta nie ma sie co przejmowac.Nie ma tragedii i wszystkie wrocimy do figur z przed ciazy!
Ja tez.A termin mi sie wstrzela akurat w sam srodeczek.A maja nie przyjmowac pacjentek juz od 15.12...niestety....Trudno.Ja sie zdarzylam juz z tym pogodzic ale ja sie o tym dowiedzialam juz ladnych pare tygodni temu.Jedynym szpitalem przy prwidlowo rozwijajacej sie ciazy jaki odradzaja wszystkie polozne z jakimi rozmawialam jest Dyrekcyjna.Tam ponoc masakra,caly porod(naturalny) trzeba lezec,nie wolno nawet wstac do ubikacji....Wlasciwie to nic nie wolno.No i o oddzialach na Dyrekcyjnej to nawet strach wspominac.Ale jak sa powiklania albo z dzieckiem cos nie tak to tam maja najlepszy sprzet...
Bo u mnie zostaly wlasciwie 4 tygodnie do terminu.A doktorek powiedzial,ze nie donosze...Wiec to juz za chwile!!!
No mam nadzieje,ze uda mi sie jednak dojechac na Kamienskiego.Wszystkie sale porodowe to jedynki,porod rodzinny bezplatny(jako jedyny szpital we Wroclawiu) oddzial polozniczy tez po remoncie.Musze sie w koncu przejechac i zobaczyc.Ale my caly czas w tym cholernym remoncie po uszy i nawet nie mam kiedy.Za to Kliniki pod katem porodowki zwiedzilam i nie jest zle jak na moj gust.Na oddziale nie bylam ale kolezanka rodzila tam w maju i mowila,ze jest naprawde ok.