reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No wlasnie jak sie cos dzieje w ciazy to najlepiej na Dyrekcyjna.najlepszy sprzet,dobrzy specjalisci.Warunki koszmarne ale w obliczu zagrozenia to przeciez i tak nie wazne!Najwiecej inkubatorow i najlepszy sprzet do ratowania noworodkow.Mojej kolezanki synka operowali na serduszku chociaz wazyl niecale 1500g! :szok: Byl tez niedotleniony i w ogole same komplikacje z nim byly.A le naprawde go wyleczyli tak,ze teraz jest ruchliwym,swietnie rozwijajacym sie chlopcem.Za to ona 2,5 roku po cesarce nadal ma problemy z blizna!
Pisalam o Olawie ale to tylko w obliczu gigantycznego korka!Mieszkam na Biskupinie.Wyjazd z Wielkiej Wyspy ostatnimi czasy to jakis potworny koszmar!Korek robi sie 3 razy dziennie...I to taki na ladnych pare przystankow tramwajowych!Ale nas pocieszyli,ze to potrwa TYLKO do 2011r-bez komentarza pozostawie...Ale bede sie przeciskac jakos na Kamienskiego!

reklama
Mialam sie pochwalic-OGOLILAM SOBIE NOGI I OKOLICE BIKINI!SAMODZIELNIE!W prawdzie za gladkosc okolic bikini nie odpowiadam bo nie widze :-D ale udalo sie jakos.Latwo nie bylo to sie chwale!

No właśnie, te okropne korki we Wrocławiu!!:wściekła/y:
Ja z kolei mieszkam na Klecinie i do każdego szpitala mam kawałek.:wściekła/y:
W takim razie zajrzę na Kamieńskiego i zobczę jakie są tam możliwości.

szczypawka!
widzę, że też lubisz sporty ekstremalne:-D:-D:-D
ja też przed wczorajszą wizytą u lekarza nieźle się nagimnastykowałam;-)
Zadne lusterko nie pomogło.
przy kolejnych razach mój mąż sie zdeklarował mi pomóc:tak:

Ja tez golę sie na "czuja". Inaczej sie nie da- pozniej sprawdzam w lusterku i z reguły i tak wychodzi na to,że niedokładnie ale co tam...:-D
Frodo- no masz kawałek tak jak i ja- mieszkam na Muchoborze i stad to juz w ogole jest porazka

Witajcie!
U nas od rana pada śnieg, oczywiście już musiałam się wyrąbać jak szłam po zakupy:wściekła/y::wściekła/y:.Na szczęście śnieg zamortyzował upadek, nawet mnie nic nie boli.Bo upadłam w zaspę.Jakiś dureń odśnieżył chodniki ale posypać piaskiem zapomniał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Esti- kurcze mam nadzieje ze sie nie poobijałas.
Dziewczyny musimy uwazac na te chodniki bo te barany, ktore teoretycznie odsniezaja odwalają chałture na maksa

Ostatnie 2 tygodnie jestem ciągle głodna, tylko bym jadła i jadła, jak tak dalej pójdzie to przytyję 20 kg a nie 12 jak sobie zaplanowałam
Też tak macie, że ciągle Was ssie?

reklama
Esti jeść mi sie nie chce ale ciągle bym spała.:eek::eek::eek:
powróciła zmora z I trymestru.
wtedy spałam w każdym miejscu i o każdej porze.
w pracy przesypiałam 5 godzin, a jak jechałam po męża do pracy to spałam w samochodzie w oczekiwaniu na niego hihii. tylko, ze wtedy nie wiedziałam, ze jestem w ciąży.
I tak mam od kilku dni. Wczoraj cały dzien przespałam i taraz ledwo żyję. :confused2:
Fakt, ze wcześnie wstałam, bo robiłam badania, jutro wizyta u gina.

a dzisiaj jeszcze ostanie spotkanie w szkole rodzenia. Będziemy dzisiaj kapać i przebierać lalkę.

Witam nową mamę:tak::tak::tak::tak:

Asia ja dzisiaj już sobie zamówiłam pomoc w depilacji u mężula hihhi
oburzył się straszliwie, bo dla niego to sie tak nie pindrzę tylko do gina hihihi ale jutro wizyta a trochę już zarosłam hihihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry