reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Asia, na allegro sa tylko wielgache dla facetow na 100kg,bedziesz sie mogla nimi owinac i sikac do woli:-Dw aptece popros o "wlkadki urologiczne dla pan"brzmi bardziej cool niz pielucha;-)

reklama
nie no- te na 100 kg to wyjechane na maksa:-Dale te wkłądki urologiczne to tak madrze brzmi:-)
Dzis ide kupic, cos czuje ze moj maz jak to zoabzcy to sam sie posika...ze smiechu

Bylam prawie pewna ze Helenka i Aola juz sie rozpakowaly bo dlugo sie nie oddzywaja. Co do Helenki- nie bede tego komentowac. Popieram w 100% post Asi.
Sikam tez co 30 minut. Najbardziej sie wkurzam jak wybiore sie na spacer- maxymalnie 40 minut i biegiem do domku musze leciec. Teraz jak siedze przed kompem - mala sie rusza w srodku i raz mi sie ulozy na pecherzu wiec czuje ten uciski i potrzebe siku a za sekunde zejdzie z pecharza i jest luzik hihihih

reklama
Heloł wszystkim. Kupiłam ciepły kocyk dla młodego. Taki jest milusi z misiem co na taczce ciagnie kaczusie ;-).
Ciągle mysle o laktatorze i wiem, ze mi sie przyda jak wroce do pracy a bede chciała karmic młodego swoim mlekiem a narazie to nie jest mi on strasznie potrzebny. Stwierdzilismy z Markiem, ze jak bedzie niezbedny to po porodzie pojedzie i kupi elektryczny Avent i tyle.
Juz zupełnie nie mam nic do kupienia młodemu :-(. Nastepne zakupy jak podrosnie z ubranek.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry