reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja też niestety nie mam nic do kupienia dla synka:no:, a szkoda bo jak przechodzę koło sklepu dzidziowego to aż mnie korci żeby coś kupić, chociażby skarpetki:-)Ale mam 12 par więc nuie kupuję:-D:-D:-D:-D
Spakowałam torbę do szpitala!!!:blink::blink::blink:

reklama
wiem ze jestem sobie winna dalismy mu za duzo swobody zaraz po slubie ale mama wychowala nas na samodzielnych ludzi zebysmy nie musieli sie nikogo o nic prosic skad moglam wiedziec ze moj maz bedzie pijawka i bedzie wykozystywal mnie i moja rodzine a wyprowadzic sie nie chce bo on nas kocha i jemu jest dobrze co mnie wcale nie dziwi i nie wiem czy dalabym rade finansowo z trojka dzieci bo maz powiedzial ze jak go wyzuce z domu to nie da mi grosza na dzieci
Na razie nie bede sie stresowac jak urodze dziecko to zadecyduje co dalej .
Narazie czuje sie podle i jestem ciekawa co mi jutro powie lekarz na moje zaslabniecia i skurcze stwierdzilam ze jak mnie wysle do szpitala to pojde nie bede sie martwic czy sobie poradza czas pomyslec o sobie
UBRALAM CHOINKE I SOBIE NA NIA PATRZE wiem jestem walnieta:cool:

witam

wiem ze nic nie wiem

dziś po wizycie okazało sie ze porawy nie ma ale żle czy gożej tez nie jest wiec sobie czekamy ........... moze zacisne nogi i dotrzymam do stycznia JA IM WSZYSTKIM POKAŻE

troche jestem zła na ta cała sytuacje
rzeczy dzidzi poprzykrywam ręcznikami ale torbe to chyba spakuję????
za tydzień nastepna wizyta

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Ja tez sikam co poł godziny jak ide cos załatwic to biegiem do domu bo nie lubie jakos publicznych toalet .
A co wam z tym pakowaniem toreb dzisiaj przyszło ja bede sie pakowac po nowym roku zeby nie kusic losu a jak przyjdzie co do czwego szybciej to w mig bede spakowana.
Helenko twojej sytuacji nie bede komentowac bo i tak to nic nie da Dasz rade twarda babka z Ciebie

CZEŚĆ DZIEWCZYNY .dlugo niepisalam ,wogole mam spore zaleglosci .widze ze bardzo duzo sie u was dzieje.ja tez mam skurcze czesto ,wogole to mam wrazenie jakbym miala niedoczekac do stycznia.w przyszlym tygodniu ide na usg to zapytam ginka ile maly wazy bo od poczatku ciazy ani razu tego mi niepowiedzial.:tak:czy wy tez macie takie problemy z oddychaniem ?:szok:i bole plecow?pozdrawiam .kaska

katarzyna - bóle pleców są w normie - wygina Ci sie kręgosłup, bo zmienia się środek ciężkości ciała i mięśnie inaczej pracują. A problemy z oddychaniem są bo macica z dzidzią coraz większa i naciska na przeponę.

reklama
Czesc Dziewczyny. Widze,że cos Was wczoraj przerzedziło....
Nie ma co czytac..
Katarzyna Joanna- bole plecow i problemy z oddychaniem to u mnie standard. Najlepiej czuje po nocy...Pozniej z biegiem dnia, coraz wiecej narzadow mnie boli...;-)
Donia- ja tez jeszcze nie ejstem spakowana. Nie mam nic do szpitala- koszuli, kapci, szlafroka....Dopiero w tym miesiacu zamierzam zrobic zakupki dla siebie i ostataecznie zakonczyc wyprawke dla Borysa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry