reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
W tamtym roku o tej porze byłam na Słowacji i w Zakopanem..............ale bym sobie pojechała, przynajmniej sobie zdjęcia mogę pooglądać............gorące źródła...........ach
Albiniec a wyślij linka bo ja mam Brauna też douszny ale wyrzuciłam opakowanie i nie znam modelu

reklama
Oj tak mnie też solarka wprowadza w miły nastrój,:tak::tak::tak:
ale nie ze względu na ciążę nie chodzę tzn, też , bo normalnie też nie mogę bo mi lekarz zakazał.:dry: mam tendencje do znamion i pieprzyków.

a co do niezapowiedzianych gości i w ogóle gości to tez ma dość.
dzisiaj mnie odwiedziła koleżanka z dzieckiem.( tą akurat lubię i nie miałam nic przeciwko) wczoraj sie dowiedziałam , ze jest w drugiej ciąży i nie zdążyłam jej poinformować, ze mój mężulo chory, więc poszłyśmy na spacer.

ale ostatnio jak na złość wszyscy sie anonsują, ze nas odwiedzą. a ja mam dość latania, za czyimiś dzieciakami.:dry: pewnie mnie znienawidzicie, ale chętnie bym odpoczęła a nie robiła herbatki, zmieniała talerze i pilnowała obcych dzieci.
zresztą wiem kto pilnuje swoich pociech a kto puszcza u obcych w samopas, dlatego zręcznie potrafię się wykręcić. :sorry2:wiem, ze to niekulturalne, ale sytuacja mnie zmusza.

sylka- Ty wyrodna ciotko!!!!:-DAle tak powaznie mowiac- to mnie tez obce dzieci ostanio przyprawiaja o goraczke. Wkurzaja mnie np w hipermarkecie- drze sie taki jeden czy drugi- mamo kup to a mamo kup tamto!!!!I biegaja wokol Ciebie nie patrzac ze jestes w ciazy. Nie mam do nich pretensji ale cos drazliwa jestem ostanio. I to mowie ja- pedagog i przyszla mama. Juz sie boje samej siebie
Co do solarium to mi tez brakuje...wygrzania sie...we wannie tez za bardzo nie mozna w goracym....
Albi- dobrze wiedziec o takim wynalazku:tak:

276006589
Albi- ja mam ten i on oszukuje- zawyza tempke

o jesssuuu!!! ale gigantyczne zdjecie wstawilam!!!
xx_szoking.gif

mi dzis kolezanka dzwonila na stacjonarny i pyta- czemu wylaczylam komorke? stwierdzila ze zdziczalam

Pumi to ten sam model ale inny typ. Załaczyłam link niżej i zobacz, ze sie różną bo u mojego wyswietlacz jest z boku a w twoim z przodu. Naprawde uważam, ze jest super bo mierzy super. Marek ma w uchu 36,6 a ja 37.

dzięki za info Albi. mężulo już zadecydował, ze go kupujemy.:-D

A co do obcych dzieci w sklepie Asia to myślałam dzisiaj, ze wezmę za fraki i uduszę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Stałam w kolejce w mięsnym za parówkami. Wymyśliłam dzisiaj hot dogi. I jak na złość wszyscy kupowali przede mną parówki, bałam sie , ze dla mnie nie starczy:angry::angry::angry: a jeszcze takie dziecko, chłopczyk, tak może z 5 lat,oblizywał palec i wycierał o szklaną ladę:szok::szok::szok:, jego mama stała przede mną. A to dziecko darło się mamo kup parówkę. ja już wściekłą, ze mi ostatnią wykupi. i tak z 10 razy.
a tu jeszcze nagle 3 kolejki sie utworzyła a ja ku..rwa stoję w ciąży i nikt nie widzi. kiedy moja kolej przyszła to zostało raptem ze 4 parówki.:dry::dry: Ja wściekła jak 100 diabłów, przypomniałam sobie , że nie mam keczupu. wchodzę do następnego sklepu a w nim ta matka z tym bachorem :szok::szok:, a dziecko wcina parówkę, no wyszłam bo bym chyba za uszy wytargała.
zresztą co to za wychowanie oblizywać palec i wyciera o ladę, tą matkę tez bym sprała na kwaśne jabłko:tak::tak:

ale jestem sfrustrowana:zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok::szok::szok:

reklama
Sylka- to stanie w kolejkach jest dobijajace. Wczoraj bylam na poczcie odebrac paczke i stalo w kolejce chyba ze 30 osob( sezon kartek swiatecznych). Wyobraz sobie ze nawet rozpielam kurtke zeby nie bylo watpliwosci co do mojego blogoslawionego stanu i jakos wszyscy unikali mnie wzrokiem. Co za bezczelnosc!!!! Sapalam i chwytalam sie co chwile za brzusio a ludzie nic. Moglam zrobic przedstwaienie i udawac ze slabne hihihi- dopiero by sie sensacja zobila i nagle by wszyscy moja gigantyczna ciaze zauwazyli. Po 10 minutach stania zwtapilam i poszlam pukac do okienka bez kolejki. Wyszla mila pani ktora mnie oblsuzyla i bez proszenia sie tlumu o ustapienie mi miejsca dostalam swoja paczke

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry