Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam tendencje do znamion i pieprzyków.
pewnie mnie znienawidzicie, ale chętnie bym odpoczęła a nie robiła herbatki, zmieniała talerze i pilnowała obcych dzieci.
wiem, ze to niekulturalne, ale sytuacja mnie zmusza.
Ale tak powaznie mowiac- to mnie tez obce dzieci ostanio przyprawiaja o goraczke. Wkurzaja mnie np w hipermarkecie- drze sie taki jeden czy drugi- mamo kup to a mamo kup tamto!!!!I biegaja wokol Ciebie nie patrzac ze jestes w ciazy. Nie mam do nich pretensji ale cos drazliwa jestem ostanio. I to mowie ja- pedagog i przyszla mama. Juz sie boje samej siebie

. Stałam w kolejce w mięsnym za parówkami. Wymyśliłam dzisiaj hot dogi. I jak na złość wszyscy kupowali przede mną parówki, bałam sie , ze dla mnie nie starczy

a jeszcze takie dziecko, chłopczyk, tak może z 5 lat,oblizywał palec i wycierał o szklaną ladę

, jego mama stała przede mną. A to dziecko darło się mamo kup parówkę. ja już wściekłą, ze mi ostatnią wykupi. i tak z 10 razy.
Ja wściekła jak 100 diabłów, przypomniałam sobie , że nie mam keczupu. wchodzę do następnego sklepu a w nim ta matka z tym bachorem 
, a dziecko wcina parówkę, no wyszłam bo bym chyba za uszy wytargała.