reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Instrukcja czyszczenia muszli toaletowej:

1. Podnieść klapę muszli i wlać jedną ósmą szklanki szamponu dla zwierząt.
2. Wziąć kota na ręce i głaskając go iść wolno w stronę łazienki.
3. W odpowiednim momencie wrzucić kota do muszli, zamykając jednocześnie klapę. W razie potrzeby stanąć na niej.
4. Kot w tym czasie samodzielnie rozpocznie czyszczenie muszli, wytwarzając przy tym wystarczającą ilość piany. Odgłosami dochodzącymi z muszli nie należy się niepokoić i spokojnie pozwolić kotu wyżyć się do woli!
5. Zainicjować fazę mycia turbo i płukania końcowego poprzez kilkukrotne uruchomienie spłuczki.
6. Jeśli stanie na klapie muszli było konieczne, poprosić kogoś innego o otwarcie dzwi wejściowych. Zadbać o to, żeby nikt nie znajdował się między dzwiami łazienki a wejściowymi.
7. Z bezpiecznej odległości możliwie szybko otworzyć klapę toalety. Duża szybkość kota spowoduje samoczynne wysuszenie jego sierści.
8. W ten sposób i toaleta i kot są znowu czyściutkie :o)

reklama
Pumi pewnie jak wróci to będzie ledwo żywy:-D
Jak mój mężuś jest chory a zdarza się to b rzadk oi choruje naprawdę porządnie, bo zawsze się kończy antybiotykiem to leży cały czas w łóżku, ale już taki biedny......................nie ma siły nawet wstać nic zjeść do łóżka podawać muszę......:-D.Wystarczy pożałować.......i już mu lepiej
W tym roku jeszcze nie chorował.............:dry:

Dawidek ma mega czkawke. Biedulek, cały brzuch mi skacze. Przeziębionko raczej mnie nie bierze bo juz kilka razy w ost tygodniu tak miałam, ze nagle robi mi sie zimno.
Mnie sie zdaje, ze to organizm sie przygotowuje do zmian jakie niegługo w nim zajdą po opuszczeniu brzuszka przez Dawidka.

albi- to maly komputerowiec bedzie skoro jeszcze w brzuszku a juz klika . nie no sorki hihih- tak na powaznie to niemam pojecia co to moze byc? - moze faktycznie to juz oznaki poczatku konca

Wiecie co mi sie zdarzyło tylko raz zeby ktos ustapił miejsca w autobusie i był to dziadek po 60 a tak to nie zdazyło mi sie nigdy
Dzisiaj jest mi niedobrze od samego rana i jakos dziwnie sie czuje jestem cała obolała a mam dzisiaj duzo spraw do załatwienia :cool:

Czesc
Jestem dzis chora, zle sie czuje, kaszle jak gruźlik, a do tego rzygam jak kot(sorki za wyrazenie). Rano zanim wyszłam do pracy dwa razy przywitałam sie z kibelkiem. I dwa razy musiałam makijaz poprawiac bo sie rozpłynął. Pozniej jade samochodem i czuje ze mi sie podnosi. Musiałam sie zatrzymac i ochrzcić biedne drzewko. Musiłałbyscie widziec miny dzieciakow, ktore szly do szkoły. Patrzyły sie na mnie jak na kretynkę:-D
Co do ustepowania miejsc- to raz jedna pani w toalecie w hipermarkecie mnie przepusciła. Az mi sie głupio zrobiło.
W pracy posiedze ze 3 godz i spadam do domu bo ledwo zyje. Kurna i jeszcze nic jesc nie moge

reklama
Cześć Wszystkim :-)
A ja się obudziłam z katarem i okropnym bólem gardła:-(
Asiu a Ty do lekarza zasuwaj, kilkoro moich znajomych przeszło jakąś dziwną tygodniowa wirusówkę , która się objawia właśnie wymiotami, kaszlem i gorącką.
Musisz dużo pić, żeby się nie odwodnić.
Wracaj do domku i do łóżka.
Dużo zdrówka Ci z Oliwierkiem :tak:życzymy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry