reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wczoraj przed pojsciem spac ja czulam a pozniej przez cala noc i dzisiejszy ranek nic, ide zjesc cos moze wtedy bedzie fikac bo juz naprawdw schizuje

Mili kochanie niedenerwoj się :no: napewno wszystko jest ok :tak: mała Natalka niema już miejsca na figle w brzyszku:tak: a jesli naprawde sie shizujesz to wsiadaj w autobus i jedz do szpitala powiedz o swich obawach i zrobia ci ktg i bedziesz spokojna jak uslyszysz bicie serduszka:-) a przy okazji odwiedzisz Nas:-) Pozdrawiam :-)

reklama
zjadlam sniadanie i od razu zaczela fikac, jeju jak ja sie zeschizowalam , za sie poryczalam jak ja poczulam, siedze i rycze , glupia ja!!! chce juz urodzic i miec ja przy sobie. Dzieki Xmamuska naszczescie ja czuje , panikara ze mnie i tyle.

Cześć mamunie!;-)
Ja ostatnio też trochę chorowałam i bardzo dobrze sprawdziło się picie wapna i branie oscilococilum.:tak:

a ja właśnie zrobiłam pranko śpioszków i idę prasować:tak:

hejka witam po długiej nieobecności

u mnie wszystko ok tzn dalej 2w1 Byłam troszke u rodziców a tam nie ma internetu
samopoczucie okropne Wszystko mnie boli i zero sił Nawet torby nie mam siły zapakować
Wyprawka już prawie gotowa brakuje mi z 3-4rzeczy
No i musze się pochwalić ze wczoraj mój synek skończył 2latka:-) To tyle prywaty postaram się coś nadrobić............

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry