reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
jej dziewczynki-idzcie do lekarza- lepiej niech wam jakos ulzy.
Ja mialam nieprzespana noc- wszystkiemu winne stresy. Pisalam wam o tych drzewach w Pensylwani- i stalo sie- zanim drwal zdarzyl sie za nie zabrac - jedno drzewo sie zalmalo i przewrocilo na drugie i teraz oba drzewa wisza nad domem niebezpiecznie. I na te okolicznosc drwal zarzadal podwojnej sumy czyli 4 000$ poniewaz ciezej jest usunac drzewo w polowie wiszace niz stojace prosto. Ja nie wyrazilam zgody na taka kwote i chyba dostane wrzodow z nerwow i zamartwiania sie. Dobrze ze przynajmniej moj kot dzis od rana zwariowal i atakiren mnie i ogolnie to diabel w niego wstapil i sie chce bawic non stop!

reklama
Witaj aOla :-Dja już myślałam, że się rozdwoiłaś tak długo Cię nie było na bb:-)
Gratulki dla Twojego 2 latka,wszystkiego naj ,naj, żeby zdrowo się chował.Całuski mu prześlij:blink::blink::tak:;-):-)

Anja- mi tez nie wchodzi ten link : (((((
a co do linka o porodzie- hmmm najbardziej podoba mi sie nasaz krocza- ale co za przyjemnosc samej sie n=masowac- faceta trzeba zatrudnic - i wtedy bedzie 2 w 1 czyli przyjemne z pozytecznym. Szkoda ze na mojego P. niema co liczyc w tej dziedzinie- zrobil swoje 8 miesiecy temu i to wszystko hahahha. Ale jak juz kiedys wspominalam - moze dorwe sasiada ????( facet chyba by padl na zawal jakbym do niego zapukala i zapytala czy nie zrobilby mi masazu krocza!!!!!!!!!!!)

o rety!!!! cos mi sie wydaje ze Helenka zaraz sie rozpakuje !!!!
Esti- na cuda juz przestalam liczyc poza tym nie zapominajmy ze P. jest podziebiony - co powoduje ze ma teraz spacjalne wzgledy- przeciez jest umierajacy i kazdy wysilek moglby tylko pogorszyc jego stan
511.gif
hahahah

No tak, taki biedny jest chory............trzeba skakać koło niego:-D:-D:-D
A ja wstawiłam obiadek, udka się duszą w woku z marchewka, pietruszką, porem papryką i czosneczkiem.:-pdo tego ziemniaczki opiekane lub frytki i zupka ogórkowa .Już nie mogę się doczekać:happy2:

reklama
Cześć dziewczynki.. Moja dzidzia tak szaleje od wczoraj, że trudno wytrzymać. Jakoś tak się odwróciła, że wystawia mi ręce i nogi przez skórę. A najgorzej jak mi rączkami majstruje przy pęcherzu:eek:. Od trzech dni śni mi się poród. Mówiłam Wam, że chcę rodzić do wody, no i oczywiście śniło mi się, że nie zdążyłam wejść do wanny :szok:. Dziś z kolei śniło mi się, że na Wigilii u rodzinki odeszły mi wody. Chyba też powinnam spakować torbę do szpitala:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry