reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Esti- zmykam zaraz do domu. Czuje sie jak flak, mam nadzieje ze ten wirus minie mi szybko....
A Ty tez kochana zdrowiej, od katarku i bolu gardła sie zaczyna...
My tez Zyczymy Wam zdrowka:tak:
A tak w ogole to Mikołajkowe, cukierkowe zyczonka dla Wszystkich mam i ich dzieciatek
:-)

reklama
Asia idz do lekarza natychmiast i sprawdz czy to wirus. Moze to rotowirus (czyli grypa żołądkowa albo jelitowa) w ciąży nie kozystna.

Witam. Koniecznie idzcie do lekarza a pozniej do lozeczka. Biedne:-( Ostatnio jak bylam na badaniu krwi w szpitalu to tam na dzrzwiach pisalo ze kobiety w ciazy maja pierszenstwo ale ja nie widzialam no i stalam w takiej ogromnej kolejce za mna stanela taka starsza pani i zobaczyla ze jestem w ciazy i kazala mi wejsc bez kolejki a wszyscy co tam byli od razu oczy na mnie jakby mnie zabic chcieli:sorry2: i widzieli ze w ciazy jestem i nie przepuscili gdyby nie ta pani to chyba bym ze 3 godziny tam sterczala . to byl tylko ten jeden jedyny raz jak ktos sie zainteresowal a tak to znieczulica totalna i to mnie wkurza:wściekła/y:

Asia i Donia, jeżeli w ciagu dnia, bedąc w tak zaawansowanej ciaży zwymiotowałyście przynajmniej 4 razy to do lekarza ale to juz. Organizm podczas wymiotów odwadnia sie okrutnie i nie jestescie w stanie uzupełnić elektrolitów, szczególnie w ciaży.
Teraz to nie tylko o was chodzi ale i o wasze dzieciątka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry