reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Oj Sylka wiem co mówisz o tych zakupach dla dzicka. Chcielismy z Markiem kupic jakąs maskotke Piotrusiowi (syn jego brata urodzony 13 listopada 07, pisałam wam) i nawet najdurniejsza kosztuje 40 zł.
Wkoncu wpadłam na pomysł i kupilismy body kibica na Euro2008. Z tyłu bedzie miał miał napis Piotruś i dla Dawidka też mamy ;-).

reklama
Ale mnie albi przestraszyłaś.:szok::szok:
wpisałam moje dane i wyskoczyło, ze moja dzidzia powinna waży 2200 wiem, ze to orientacyjnie, ale w tamtym tygodniu byłam u gina i wg usg wyszło 1347 a gin podał 1500-1600 i komu tu wierzyć?:confused::confused:

Albi- slodki siersciuch- ja uwielbiam koty- a na punkcie mojego mam totalnego swira- zreszta z wzajemnoscia. W polsce tez mialam bialego persa i nazywal sie Puszek ale zdechl w sedziwym wieku 16 lat. Teraz moja Pumi ma 1,5 roku i jest rasy himalajan dolly

Pandora u mnie jest tak samo termin mam na 26 stycznia a według USG na 9 ale nie licze na tego 9 moze bardziej na połowe stycznia .

Sylka ja nie starałam sie o ten rehabilitacytjny załatwił to za mnie zakład pracy , ale jezeli chca cie wysłac na macierzynski to koniecznie sie odwołuj bo nie maja takich praw. Mi juz troszke lepiej nie mam mdłosci juz a wymiotowałam tylko raz

Sylka moj po tygodniu przytył pól kg., także nie masz co sie martwić. Zreszta dzieci rosną różnie.
Kuzynki Marka, w 37 tyg. dzidzia ważyła 3300 a jak była na USG w 40 tc w dniu, ktorym powinna była rodzić to Elunia wazyła 4200 i 3 dni poźniej sie urodziła i ważyła 4190. Widzisz nie mow kochana hop, bo jeszcze masz szanse na duuuuuuuzą dzidzie ;-).

Donia bardzo sie cieszę, ze już ci lepiej. Kurcze dziewczyny bardzo, okrutnie bolą mnie sutki. To jest taki bol jaki sie ma przed okresem, tylko dużo, dużo wiekszy. Wiecie aż sie popłakałam, kurcze jak jeszcze nigdy, bo tak mnie bolało, ponad 30 min. Dzisiaj byłam u dentysty, prosiłam zeby czesto robić przerwe bo jak za długo mam otwarta buzią i jeszcze rurke to chce mi sie wymiotować.:-p

MNie sutki nie bola ale mam zaczerwione wookoło :dry:. Albi moze lepiej zadzwon do lekarza jak tak mocno cie boli bo raczej nie powinno tak byc a moze mleczko ci sie zbiera ale hmm to inne uczucie nie boli jak na okres

reklama
Czołem dziewuszki.
AOla- ciesze ze ze u Ciebie wszystko okej:-DSto buziakow dla Twojego synka...
Pumi- Ty to masz jazdy z tymi drzewami. A tak sobie pomyslalam,że skoro sama rozdziabałaś dzwonek to co drzewami sie nie zajmiesz..:-DA tak serio- to pewnie o tym myslalas, wiec wara od tego!!!!!
Albi- ale by bylo jakbys pawia puscial na dentyste:-D
ale mam dzis czarny humor, ale to przez to ze chyba jestem chora, i to nie tylko grypa mnie bierze ale stawiam sobie diagnoze- chora psychicznie.
Wyobrazcie sobie, że wyszlam z peacy po 12 i co zrobilam? Nie pojechalam do domu tylko na zakupy!!!Nakupilam prezentow dla dzieciakow i dwa kilo marchewek na sok...
No i zrobilam awanture w aptece. Stalam 10 min w kolejce po czym jak podeszlam do okienka to pani raczyla mnie poinformowac ze konczy prace. Na to ja jej, że nikt nie zauwazyl albo nie chcial zauwazyc ze jestem w ciazy i stalam w kolejce a teraz pani mowi mi ze konczy prace...Powiedzialam jej ze albo mnie obsluzy albo poprosze o rozmowe z kierownikiem. No i z łacha obsluzyla. durna baba

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry