reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam. Ja tez mialam okropna noc, najpierw nie moglam zasnac bo mnie cale cialo swedzialo i tak jest juz od kilku dni, juz nie moge tego zniesc przychodzi wieczor i noc a ja sie zaczynam czochrac jak jakas oszalala:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jak juz zasnelam to dlugo lezec na jednej stronie nie moglam bo co chwile mi posladki dretwialy no i tak sie zucalam przez cala noc na lozku i jeszcze cos mi w uchu piszczalo i rece mi dretwialy, cholera ja juz mam dosc kiedy to sie skonczy bo juz nie mam sily:wściekła/y::crazy:

reklama
czolem dziewczyny.
Jak dobrze byc w domu i wylegiwac sie w wyrku:-)
Zrobilam sobie sniadanko, ktore sama podalam sobbie do lozka....
Mili- biedactwo...odpocznij sobie w ciagu dnia...:tak:
Pomysl sobie ze to jeszcze troszke i maluch bedzie z Toba:-)

Ja też miałam kropną noc..............wierciłam się z boku na bok, nie mogłam sobie znaleźć dogodnej pozycji do spania i ciągle męża budziłam.
A dzisiaj do szkoły na 14............tak mi się nie chce, ale muszę bo to już przedostatni zjazd.Następny za tydzień i koniec szkoły!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D
Asia w końcu odpoczywasz i leżysz w łóżeczku, bardzo dobrze:tak:

hmm, ja wstałam o 3 rano na siusiu i też jakoś taka rozbudzona i nie bardzo z checiami do spania. Duszno mi było, ani na jednym ani na drugim boku nie mogłam zasnąć.:crazy:

WItam, a u nas leje jak głupie:-(
mili, z tym swędzeniem to ja bym poszła do lekarza - to jest objaw cholestazy:szok:, która zdarza się właśnie pod koniec ciąży i czasami wymaga wcześniejszego wywołania porodu. Nie chcę Cię straszyć, ale może lepiej dmuchać na zimne.:baffled:

Dziewczynki nie straszcie mnie bo juz sie w szok wbilam!!!! Ale mysle ze nie jest to cholestaza bo to nie jest takie obledne swedzenie tylko poprostu swedzenie, kiedys tez tak mialam tylko ze nie bylam wtedy w ciazy i musialam pic wapno mam nadzieje ze to nic powaznego. nawszelki wypadek jeszcze raz sobie poczytam o tej cholestazie i jak cos to bede dzwonic do mojej ginki

reklama
ja tez radzilabym Ci isc do lekarza. moja siostra miala cholestaze. na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo. miala termin porodu na 28.11 a urodzila 4 dni wczesniej czyli 24.11 slicznego zdrowego synka. co do tej cholestazy to polozyli ja od razu do szpitala i dwa tygodnie czekala do porodu ale pod stala opieka lekarzy, pod kroplowkami i na jakis lekach. nie czekaj tylko idz koniecznie do lekarza.

pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry