reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja tez zle sypiam ostatnio. Dretwieja mi konczyny i ciezko mi sie oddycha. Wczoraj mala sprawiala wrazenie jakby sie przekrecala z powrotem glowka do gory- myslalam ze mi skore rozerwie tak sie pchala. Cala noc snila mi sie debta Tuska hihihi.
Dziewczyny - mialam zamiar wymusic w szpitalu ( we wtorek mam wizyte) badanie wew ginekologa,klamiac ze mnie swedzi - ale klamac nie musze- serio -tak od tygodnia mnie swedzi tam na dole i obawiam sie za jakas infekcja sie przyplatala.

reklama
hej hej
widze ze wszystkie nas dopadla ta beznadziejna pogoda. Pustki tu jakies
Ja pojechalam po kosz na bielizne bo byl tani, w promocji. Wrociłam i tak mnie sen zmógł, że spsłam do 16:-DAle kurcze dobrze sie czuje...
Teraz gotuje sobie zupkę warzywna i sprzatam bo syf chate wpiernicza

Pumi- koniecznie popros lekarza o to badanie wewnetrzne!!!To jest wazna sprawa
A z ta debata Tuska- ja piernicze to mialas cudny sen....Dobrze ze Ci sie kaczory nie snily bo moze musiałąbys na porodowke jechac;-)

Asia ja tez bede miała zupeczke ważywną.
Pumi, niestety w ciąży mamy tak osłabiony układ, ze grzybice pochwy i inne paskudztwa nam sie czesto przytrafiają.

Witam dziewczyny. Podczytuje was juz od jakiegos miesiaca, ale jakos nie mialam do tej pory natchnienia, zeby cokolwiek napisac... Taka troche podgladaczka ze mnie, ale ja w ogole raczej zadko udzielam sie na roznych forach - moze tym razem bedzie inaczej ;) Pozdrawiam was wszystkie!

reklama
ja place rachunki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a moj wchodzi do pokoju i sie pyta' czemu taka rozdrazniona'? malo co nie ryknelam:shocked2:
primo. w ciazy jestem
secondo. place cholerne rachunki wiec niech sie zamknie,bo inaczej kaze mu je placic:crazy::crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry