reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
mojemu tez sie dzis ode mnie dostalo. Dzwoni i pyta co robie? kurde- wyprowadzil mnie z rownowagi....a co ja moge robic w tym mieszkaniu? kurde przeciez nie maluje scian ani nie przesuwam mebli! siedze i sie nudze jak zreszta od marca. A on znika z domu jak jest jeszcze ciemno , wraca wieczorem, je obiad, myje sie i zasypia. I ma czelnosc pytac co robie???!!!

uuu, widzę, że Wy dzisiaj mocno nie w sosie:rofl2:. Niech Wam faceci dziś w drogę nie wchodzą:eek:
Shante, witaj! Też jesteś styczniową mamą?
Ja dziś bardzo dzielnie udaję, że jestem specjalistką od multimedialnych programów komputerowych i robie prezentację na swoja obronę - normalnie już 6 h siedzę, taka zacięta jestem:cool:.
Udało mi się dograć wszystkie szczegóły niespodzianki dla mamy (składkowo z tatą i siostrą). :-) Zaraz po świętach ma 55te urodziny, więc wymyśliłam, ze jak do nas przyjedzie, to ją zaprowadzę do spa na super pakiet zabiegów: peeling twarzy i ciała, masaż ciała, zabieg liftingujący na twarz, manicure i pedicure z nawilżaniem, a na koniec makijaż i poczęstunek. Ona oczywiście nic nie wie - ale lubi takie rzeczy tylko zwykle sobie nie pozwala bo za drogie. Mam nadzieję, że padnie z wrażenia.:rofl2:

Pandorax, tak, termin mam na 13.01, ale poki co mala jest ulozona miednicowo, wiec mozliwe, ze przy nastepnej wizycie u mojego lekarza (22.12) zapadnie decyzja o cesarskim cieciu... :/

reklama
Frodo, ostatnio juz sie nie moge doczekac, az zobacze mala i bede mogla ja wreszcie przytulic i ucalowac w czolko :) A poza tym to najbardziej meczy mnie jej boksowanie po zebrach i tance na pecherzu. No i nocne wstawanie siku jest strasznie wkurzajace, ale tlumacze sobie, ze potem bedzie mi latwiej wstawac w nocy do karmienia czy przewijania. Na szczescie nie mam problemow z zatrzymywaniem nadmiaru wody (tfu, tfu - odpukac) i przytylam tylko (bo slodyczy nie ograniczam :D ) 10kg (przy wzroscie 175cm). Wiec staram sie generalnie rzecz biorac nie narzekac, bo wiem, ze mogloby byc gorzej ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry