reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
tez ide dzis do dentysty- ale tylko jako towarzystwo kolezanki zeby jej malego popilnowac jak ona bedzie siedziec na fotelu dentystycznym
prawde mowiac- ja nie sluszalam o takich bolach sutkow przed porodem- moze jakies zapalenie sie wdalo???

reklama
Asia- ty bojowniczko!!!
504.gif
a swoja droga- bezczelnosc ludzka nie zna granic. Co do drzew - to mi sie robi slabo na sama mysl- jakbysmy malo wydatkow mieli..... Bede musiala spac w innej czesci domu jak pojedziemy na weekned do Pensylwani bo akurat drzewa przechylisly sie nad dach mojej sypailni. Zrobie fotki i zobaczymy czy to faktycznie wyglada tak groznie jak mowia ci co do nas z tamtad dzwonili przekazac nam te radosna nowine

Asia miałam taką samą sytuacje w aptece tylko nie stałam 10 min tylko 40, bo przedmą były takie babska co nie wiedziały co dla nich bedzie lepsze a przy 2 kasie to babka nakupowała tyle leków, ze :shocked2: i część miła byc wpisana na f-re.
Kurza twarz nastałam sie podchodze do lady a baba mi z tym samym tekstem. była niedziela a ja potrzebowałam, leków. Zapowiadało sie, ze od f-ry, bedzie jeszcze przez godzine marudzić.
Tak sie wnerwiłam, bo było gorąco na dworze ja sie źle czułam, nogi juz mnie bolały..........i sie wydarłam na nią, ze nie ma serca, że pozwoliła jakims starym babsztylom tyle marudzić a kobiecie w ciazy odmawia. Wstawił sie za mną pewien Pan i tak sie na nią wydarł, ze albo k urwa mnie obsłuży albo zamkne tę aptekę bo jest inspektorem UOKIK:szok:, ja piernicze baba myslałam, że zemdleje. Bez żadnego ale obsłuzyła mnie. :-D

Mój synek wedle tego kalkuratora powinien ważyć 2750, czyli 55 dkg ma do tyłu..........ale ja się ie przejmuję, bo jest z nim wszystko ok.Tyle badań przeszedł, na wskroś go przepadali, będzie pi prostu drobny i już:tak:
Asia zdaje się ze Ty miałaś jechać do lekarza a potem do łóżka wskakiwać.............oj nieładnie, nieładnie:no::crazy::no2::realmad::realmad:

Ależ ludzie są okropni, bardzo dobrze że im nagadałyście i facet nastraszył, może trochę rozumu się nauczą i kultury!Szkoda słów na takie zachowania ludzkie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A potem się młodzieży czepiają, że są nie wychowani, bo miejsc w autobusie nie ustępują................a od kogo niby mają się uczyć tej kultury:confused:

reklama
hej!
miałam dzisiaj straszną noc:crazy:
dorwało mnie jakieś ostre zatrucie i siedziałam sporo na kibelku, myślałam, że tyłek mi rozerwie.
istna jesień średniowiecza!!!!:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry