reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Albi- jesli idziesz dzis do lekarza to na pewno wszystko sie wyjasnij. Tylko nie zapomnij nas poinformowac;-)
Ja mam dzis jakiegos doła. Normalnie nachodza mnie mysli typu- po co ja zyje, po co ja chodze do pracy?Ze wszystko jest bez sensu. Ludzie w pracy mnie wkurzaja. Wredna jestem

reklama
Asia ja tez tak mam bo w pracy mam nerwa wiec siedze w domu, nudze sie caly dzien a potem wyladowuje na Lukim, ktoremu jest bardzo przykro, bo on sie stara jak moze,sam nie wie jak ze mna postepowac, tefo to ja nawet nie wiem,bo teraz to NIE JA, tylkoHORMONY! ja mu wytykam, ze czuje sie osamotniona itditd. zloszcze sie ,ze nie mam juz na nic sily:no::no::no::no::no::no::no:wczoraj mu powiedzialam,ze moze lepiej zeby sie na troche przeprowadzil do swojego mieszkania:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:oficjalnie mi odwala!

Czytam chętnie o tych waszych opisach, bo będę lepiej wiedziała, kiedy się u mnie zacznie. :sorry2:Chciałam iść dzisiaj do gina, ale okazało się, że mój lekarz ma miesiąc urlopu przymusowego, a kobieta która przyjmuje teraz i swoje i jego pacjentki - jest zajęta i może mnie przyjąć dopiero za tydz. No to pójdę za tydz. Mam wyniki cytologii, krwi i moczu do obejrzenia i zinterpretowania.:confused:
Wczoraj nadmiar emocji i chyba za mało jedzenia spowodowały ogólne osłabienie - dziś rano też jeszcze czułam się niewyraźnie, ale już jest coraz lepiej.:tak:

Pumi wy macie śnieg a u nas ani śaldu:baffled:, u nas pada tylko deszcz i od kilku dni jest mgla i nie ma słońca.............
Mi tez już się nic nie chce, mam lenia i dzisiaj nie robię obiadu.......meżuś kui jakieś yzy albo coś tam.....ja od 2 dni nie mam apetytu................
A dzisiaj się czuję jakbym miala kaca................:baffled:to rzez wczorajszą migrenę:-(

Pumi, mam wrażenie, że Ty tam masz jakieś ekstremum pogodowe.;-) Pamietam jak u nas zaczęła się jesień a Ty pisałaś jeszcze o upałach. A teraz u nas dalej jesień a u Ciebie biało! zazdroszczę:cool2:

Słabo mi, żle, niedobrze, mam ochote wymiotowac w głowie mi sie kołuje jakbym z poł litra czystej wypiła.
Ja dzisiaj wracam do domciu po 22 giej, jak bede miała siły to sie zaloguje i dam znac jak tam u gina było i co ona na ten czop. Tzn mam nadzieje, sie upewnić na 100%, ze to dokładnie czop jest.

oj Anja to mu pojechałaś z grubej rury:szok::baffled:, a na pewno byś tego chciała?

bo ja też się trochę wyżywam, ale sama w domu to dopiero bym zajoba dostała:-D:-D:szok::szok:

Asia koniecznie idź już na zwolnienie, musisz przecież kiedyś odpocząć:tak:
dziewczyny dawajcie znać jak po wizytach:tak:
Albi motyla noga:szok:

tez mi sie tęskni za śniegiem, takim jak u Pumi
ale dzisiaj widziałam prognozę, no i w czwartek u nas tez ma sie zabielić:-D:-D:-D

tylko ja nie wiem kiedy mi mężulo okna pomyje:-(:baffled::baffled::baffled:

reklama
Sylka właśnie okna.............trzeba pomyć......tak sobie myślę czy sama tego nie zrobić?Co myślicie?:confused::confused::dry:
A ja kaszlę jak stary gruźlik, jak domowe metody nie pomogą to w piątek ójdę do lekarzaNa razie będę wcinać czosnek, cebulę, inhalacje robić, miódek , cytryna..............zobaczymy może pomoże
Albi a gdzie Ty zamierzasz się tak długo włoczyć ze złym samopoczuciem?W domu siedzieć!
Ciekawe co z Agnie?Ostatnio się nie odzywa..............

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry