reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czytam i czytam ZWIASTUNY porodu....... wynika z tego ze moge urodzić dzis i równie dobrze za tydzień
jakoś wyluzowuje piszą tam ze znacznie zmniejszają sie ruchy dziecka a moja córka jakaś pobudzona dzisiaj czyli chyba moge isc spokojnie spać!!!!!!:-D

słuchajcie coś nas duzo do rozdwojenia w grudniu
co nie?

reklama
Hej, ja dzisiaj okropnie się czuje.Obudziłam się to czułam się super , ale w pracy złapala mnie mega migrena:-(łą do tego wymioty..........okropieństwo!Musiałam się Apapem ratować.........
Nadal głowa mnie ćmi i nie mogę na jedzenie patrzeć.......zjdłam dzisiaj tylko jedną bułeczkę i to suchą............
Sylka to ja pisałam ze można stosować Rutinoscorbin-wszystko się wysikuje............a od gardła Septolete.......mnie katar nadal męczy ale już nie tak.........ale doszedł duszący kaszel..................
Albiniec czy można stosować dla nas syrop prawoślazowy?Bo mam w domu , ale na butelce nic nie napisali o kobietach w ciąży........:confused:

Myszorka jeżeli chodzi o to, ze dzidzia przed porodem sie uspokaja to moje kolezanki są tego zaprzeczeniem. Jak dzis pamietam jak rozmawiałam z Aską co rodziła z maju i z Kariną co rodziła we wrzesniu i mowiły mi oj Albi chyba dzisiaj cos sie zacznie bo dzieko szaleje mi okropnie i sie nie pomyliły dwa dni poźniej juz miały maleństwa ze sobą.;-)

zmykam laseczki do łózeczka mam nadzieje że jutro juz czegoś konkretnego sie dowiem oprócz tego ze " na swieta to Pani zapomni o bólu"
zapomina sie 2 min po porodzie no nie???????????
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

3majcie kciuki jurto 16-16:30 mam wizytke

Myszorka w takim razie trzymamy kciuki, na pewno będzie ok :tak:
A mnie znowu zaczyna powoli boleć głowa..................:no::-(:zawstydzona/y:Przecież już nie wezmę Apapu.,zresztą i tak jest za słaby..............
Co można jeszcze na ból głowy zastosować?

a to ty , dzięki Esti za potwierdzenie:tak::tak:
strasznie ci współczuje , bo ja to na ból głowy nic nie biorę tylko umieram powoli.:-(

tak się zastanawiam , ze jak do końca będziemy się tak czuć, to masakra:baffled:. ale pociesza mnie to , ze nia ma upału na dworze, bo odczucia byłyby 2 gorsze:tak::tak:

Myszorka jestem z tobą hihihi na wirtualu:tak::tak::tak:

reklama
O jej - Nastepne sie chca juz rozdwajac????? :szok:a tak niedawno zaczynalysmy watek stycznowek i juz jestesmy na finiszu!
Co do prezentow- wczoraj wrocilismy wczesniej z Pensylwani i pojechalismy na zakupy- zajelo nam to chyba z 5 godzin bo tlumy znowu w sklepach ze szkoda gadac. Akurat sie zlozylo ze kazdy dostanie w tym roku prezent w jakims pudle- takze jeden kat w mieszakniu mam zastawiony jakbym sie conajmniej wyprowdzala . Moj P. zwariowal i kupil mi duuzy TV zebysmy z Dominika bajki ogladaly jak w kinie. Po wczorajszym maratonie po sklepach dzis mam nogi jak slon- napuchniete. Zrobilam tez fotki drzewa ktore wisi nad domem- same zobaczcie jak ciekawie hihihih- ehhh szkoda moich nerwow.

Jutro mam wizyte w szpitalu a potem chyba jedziemy do Pensylwani takze pewnie sie nie odezwe. Trzymajcie sie i nogi zacisniete zeby jak najdluzej przetrzymac dzidzie w brzuszkach.

Załączniki

• Picture 749.jpg
    Picture 749.jpg
    130,4 KB · Wyświetleń: 44
  • Picture 750.jpg
    Picture 750.jpg
    116,3 KB · Wyświetleń: 44
  • Picture 752.jpg
    Picture 752.jpg
    62 KB · Wyświetleń: 55

Nowe wątki

reklama