reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
co do samopoczucia róznie juz myslała ze odjade ale mineło jutro kolejna wizyta jak dziś w nocy sie nie rozdwoje:-);-):-);-)

czop śluzowy mi nie odszedł !!!!!!!! tylko jakaś galaretka bezbarwna tak zakłówaja jakieś igiełki i.... wtedy coś tam wyleci

bóle mam ale takie przepowiadające raczej ale nie wiem czy tam rozwarcia nie powodują wiekszego ogólnie jestem TAM bardzo opuchnieta taka Pełna???????

reklama
Mnie sie juz jakis czas temu brzusio obnizyl!o tyle fajnie,ze sie nieco latwiej oddycha.Ale wcale nie duzo latwiej.Naciska na pecherz wiec wedrowki do ubikacji jeszcze czestsze.Mala jak porusza glowa to mi sie chce wyc!

Pieczarki krojone na siedzaco?Ja cala gore prania dzidziowego na siedzaco i to jeszcze z przerwami bo nie mialam sily!Na 3 dni rozlozona 1 suszara.W prawdzie przepelniona ale tylko jedna...No i jeszcze pieluchy,kocyki i rozki.Bo to osobne pranie bylo.

Torbe mam spakowana juz ze wszystkim.Zreszta to was chyba nie dziwi....Jednak 16 dni to nie miesiac ponad.No i nadal czekamy na jakies oznaki.Tez sie pakowalam w panice jak sie "dziwnie" jednego wieczoru poczulam.a teraz to juz tylko sie cieszyc jak sie zacznie.Tylko zeby mezus byl we Wroclawiu!!!!!!!!!!!

Oj, kochane, chyba zaczynamy marudzić - ba! nawet schizować!;-) Taki czas - końcówka. Mi też już trochę ciężej, nawet po schodach wchodzić. I brzuszek się napina, ale nie obniża, bo ciągle śpię na trzech poduszkach, żeby się nie dusić (mały śpi na mojej przeponie;-).
Prezenty świąteczne robimy sukcesywnie, najpierw większość wymyśliliśmy i tylko szukamy konkretnych rzeczy - bo nie mam siły na łazikowanie po sklepach bez celu:baffled:
Moja promotor zatwierdziła dziś autoreferat i prezentację multimedialną. Jeszcze tylko ostatnie poprawki w odpowiedziach na recenzje i ćwiczenie autoreferatu. Za tydzień TEN dzień. :szok:Staram sie nastawiać pozytywnie:sorry2: bo co mi zostało.

Dasz rade hihihi, jak zobaczą Twoj brzuch i ze jestes w ciąży to zdasz, bo kto by się chcial narażać ciężarnej kobiecie (podobno sa przesady, ze kobieta w ciąży sie nie odmawia, i ze mozemy nasłać jakies plagi hihi)

dzięki za dobre słowa, przydadzą się - ja teraz to już chyba faktycznie mogę upewniać się że wszystko ok i praca jest dobra:cool2:
dobrze, że mogę Wam tu pomarudzić:sorry2:

Hej Kobitki. Dawno sie do was nie odzywałam ale dziś byłam u lekarza i musze Wam napisać o tym. otóż jutro ide do szpitala.....znowu i prawdopodobnie świeta spędzimy już z Filipkiem. chociaż mam pessar to mam już rozwarcie na 3 palce i skurcze, coraz więcej bolesnych. no i zdejmą pessar i jeszcze ze 2 palce rozwarcia i mam dostać kroplówe na skurcze i BEDE RODZIĆ. Wyobrażacie sobie.???? A tak niedawno dowiedziałam sie ze jestem w ciąży!!!! Niedługo zobaczymy tego brząca co tak mamusie mocno ostatnio kopie....gdzie popadnie!!! odezwe sie do was jak wróce ze szpitala no i znajde oczywiście chwilke czasu....:tak:Myślałam ze uda mi się wytrzymać do nowego roku no ale siła wyższa!!!!!!Trzymajcie sie dziwuszki ciepło i oby jak najwięcej z Was wytrzymało do stycznia:-)

majopa, no to pięknie! ja co prawda nie wiem co to jest pessar, ale widocznie potrzebne. Na pewno wszystko będzie dobrze, trzymamy kciuki.:-D:tak: Dawaj koniecznie znać co się dzieje, a już na pewno jak urodzisz. Może dasz znać smsem? masz czyjś numer? jakby co to podam Ci swój na PW.

pesar mam od 26 tyg bo obniżyła mi się szyjka i zaczeło robić rozwarcie no i pomógł az do dziś!!!! dziex za numer, na pewno dam znać co z nami!!!! buziaki

reklama
Pandi 3 mam kciuku

Majopa
tylko spokój może cię uratować:-D:-D:-D:-D a tak poważnie 3 mam kciuki:tak::tak::tak: i daj znać jak tylko będziesz w domku, ale z tego co piszesz to już niewiele ci zostało i poród to już tylko formalność. :tak::tak::tak:

marzenia każdej z nas:baffled:

wszystkie jesteśmy zmęczone:shocked2:
ja ostatnio musiałam sobie zrobić przerwę w prasowaniu jednej pościeli pomiędzy poszewka na kołdrę a poszewką na poduszek, bo myślałam, zew ducha wyzionę

a brzuszek to jeszcze mi do samej góry nie podszedł, :tak:więc mam nadzieję, ze długo zejdzie zanim mi sie obniży.:sorry2:

Albi to ty pisałaś, ze rutinoscorbin jest bezpieczny w ciązy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry