reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Joooaaa "Co do spania -to za cholere usnąć nie moge, bo jak jeden nie kopnie cie w żebro to drugi obok chrapie i tak w kółko, Ci faceci!":-D:-D:-D jakbym dosłownie siebie słyszała. Ja zakłądam sobie stopery i nie słyszę chrapania ale młody daje o sobie znac. Dzisiaj lezałam na boku i jak sie podniosłam to taki miałam smieszny brzuch. Dosłownie jak w obcym.

reklama
Joasia33 ja nie mam pojecia czy mi zszedł brzuch. Matka mowi, ze tak ja tam nie widze tej różnicy. Ona mnie nie widzi za czesto wiec moze ma racje.

Albi, ja to zauważyłam dość wyraźnie, to część brzycha tuż pod piersiami stała się miękka i nie jest tak bardzo pod piersiami jak była. No i jak dzidzia fika, to rzadko sięga żołądka, czuję ją niżej :) Trochę mnie to przestraszyło, odłożyłam dłuższą samotną podróż samochodem, poczekam do wizyty zanim znów zacznę się kręcić. Chciałabym donosić ciążę, to zawsze lepiej dla dzidzi.

ja was podczytuje ale nie za dobrze sie czuje wiec nie pisze dzis nic.
Mnie sie brzusiojeszcze nie obnizyl - ma czas- lepiej zeby sie w styczniu dopiero zaczal przygotowywac do porodu bo nie chce urodzic w grudniu( na szczescie mi to nie grozi)

Widzę, ze wszystkie jestesmy ost. "lewe". Ja też sie nie czuje najlepiej. Normalnie sie tak jakbym miała zemdleć za chwile. Do tego strasznie ociezała. Juz mam dość.:baffled:

Albiniec- no tak!!! zapomniałam o stoperach! ale jak sie mówi ze "chrapiesz kotku" to on na to" kotek spij- a nie słuchasz" , pewnie jak sie dziecko urodzi, to nic mi nie bedzie przeszkadzało w zaśnięciu hihihi wtedy to nawet wiertarki, koprki, chrapanie, brzdąkanie NIC NAM NIE PRZESZKODZI! Cyba że płacz naszego maleństwa

A może to już taki urok tej końcówki i już nas tak będzie pobolewać, będzie ciężko. Ja pierwszy raz w życiu przystawiłam sobie dziś taboret do blatu kuchennego bo mi ciężko było na stojąco pokroić 30 dkg pieczarek ...:tak:, żałośnie to wyglądało ....

SHANTE do szpital MUSISZ mieć aktualny dowód ubazpieczenia RMUA z wrzesnia? NIEEEEEEEEEE jest aktualna tylko przez miesiąc jest to miesieczny raport ubezpieczonego!!!!!!!!!!!
ja tez pracowałam w małej firmie powinni Ci wyrobić książeczke ubezpieczeniową

FRODO mamy to samo zdanie ja tez strasznie bałam sie o grudniowe dzieciątko ale to są BZDURY dzieci nadrabiają zaległości w wieku 3-4 lat a dobrze stymulowane przez rodziców jeszcze szybciej róznice widać teraz bo te ze stycznia juz chodzą!!!!!
a pomysl sobie jak to fajnie być o cały rok młodszym w wieku 50lat!!!!????!!!!

na moje fatalne samopoczucie wplynela psychika- a raczej problemy jakie mamy a ze jestemw ciazy - przezywam wszystko mocniej. W glowie mi sie kreci,wymiotowac mi sie chce, czacha mnie boli i wogole mi zle .....juz chce styczen i swoja mala!!!!

reklama
co do meżów i ich przyjaciółek............ uwazajcie BABY są OKROPNE ja miałam taki przypadek dwa lata temu niby do zdraady nie doszło ale..... stało sie ..........
teraz UFAM ale SPRAWDZAM

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry