reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

tak fajnie jest wiedzieć kiedy się rodzi:-)
tylko mój szpital na klinikach zamknięty będzie teraz do 2 stycznia i mój lekarz uprzedził mnie,ze muszę do 2 wytrzymać bo jak nie to on nie jest w stanie nic zrobić.
jeśli coś by się zaczęło przed czasem to mam problem:-(

reklama
Pandi- ja mam swietny przepis na pierniczki: udac sie do najblizszego sklepu i kupic hihihihi.
Tez juz zapomnialam jak to jest byc nie w ciazy i bez brzucha-wydaje mnie sie ze cala wiecznosc jestem spasiona i ociezala.
Asia i Sylka- to mamy we trojke wizyte na 27 grudnia
Jooaa- ja wczoraj wieczorem mialam dosc mocne bole w krzyzu i dole brzuszka jak przed okresem. Nie straszcie mnie ze to juz te przepowiadajace bo ja mam jeszcze 1,5 miesiaca do porodu. Myslalam ze to z nerwow bo wczoraj P. poinformowal mnie ze jego brat zarezerwowal bilet na 4 stycznia i sie do nas wybiera. To ten sam szwagier ktory chcial na pol roku do nas przyleciec. Ale ja sie wczoraj rozryczalam i nie zgodzilam na mieszkanie z nami bo ja zaraz rodze i poza tym nie mam serio miejsca zeby nawet jego walizke wstawic.
wklejam fotke z choineczka

Załączniki

• Picture 750.jpg
    Picture 750.jpg
    99,6 KB · Wyświetleń: 39
Ale jaja- Szczypawka sie rozdwaja!!!!! Kochana pisz smsa jak juz sie rozdwiosz bo wszystkie jestesmy z toba i wszystkie to przezywamy!

Pumi- jaką Ty masz sliczna choineczkę
A szwagra pogoń w diabły!!!ty tuz przed porodem a on Ci sie na łeb zwala?To trzeba miec tupet. Powiedzcie mu delikatnie,że Ty teraz potzrbujesz duzo intymności....że spisz bez gaci i zdarza Ci sie do łazienki w nocy chodzic:-). Kurcze rozne przeciez są wariacje w ciazy

je...bane zasrań....ce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
d
zwonię do nich czy doszło pismo , które powinnam wysłać na miesiąc przed zakończeniem umowy, żeby ją rozwiązać oczywiście wysłałam, wcześniej a te zasrań..ce mówią, że jeszcze nie doszło, a wysłałam priorytetem. i zwalają winę na pocztę. jestem pewna , że doszedł:tak::tak::tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
żałuje, ze nie wysłałam poleconym, przynajmniej ja bym była kryta.
fuck !!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ehh- Asia- jakby to bylo takie proste! Z nimi ( mam na mysli rodzinke P.) nie da sie dyskutowac. Oni lataja do USA jod jakis 16 lat i czuja sie tu jak u siebie i nie w zwyczaju maja pytac sie czy to dobry czas i czy sa mile widziani. Po prostu kupuja bilet i przylatuja. Szwagier bedzie najprawdopodobniej mieszkac u drugiego brata P. tam gdzie bylismy ostatnio na urodzinach i gdzie sie urodzila niedawno Ania. Szwagierka gosci w tym momencie mame , ma 2 malych dzieci i 2 pokoje i nie wiem jak oni sie tam razem pomieszcza? ale to juz ich problem- skoro sie nikt nie liczy ze mna ze ja rodze i potrzebuje prywatnosci i spokoju po porodzie to niech sie gniota jeden na drugim. Oczywiscie bedzie sie to wiazalo z obraza i krzywymi spojrzeniami pod moim adresem ale mam to serdecznie w dupie!

pumi-drzewko śliczniunie:-)
fajnie jak już w domku czuć święta:tak:

sylka-jak masz taki problem z erą to idź do najbliższego punktu operatora i tam złóż podanie,albo spytaj się czy jest możliwość przsłania informacji meilem.
mój mężulek też miał z nimi problemy:wściekła/y:

reklama
a jak podchodzicie do tematu odwiedzin rodzinki w szpitalu po porodzie:confused:
może ja jestem jakaś dziwna ale nie chcę by ktoś do mnie przychodził oprócz mamy i męża:wściekła/y:.
ale jak to ostatnio ogłosiłam to co niekórzy pokręcili nosem:wściekła/y:

Do góry