reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dzięki kobitki, już mam za sobą wszystko i teraz pozostaje czekać na mojego ukochanego synka :tak:Łóżeczko złożone, wszystko przygotowane.Już nie mogę się doczekać, jeszcze tylko 20 dni..................:-)

reklama
Jezeli bedzie to glutowate jak konsystencji kisielku, a nie białe, czy zółtawe jak budyn to jest to czop. Schodzi go jednorazowo dosc dużo. Nie musi schodzić przez cały dzien, może tylko np rano i po południu. Moze tez oczywiści zejsc odrazu i tego czopu byłoby tak mniej wiecej tyle ile ma pięść.
Jak schodzi, czyste bez krwi to masz to narodziny z 2 tyg. jak z krwia to juz na dniach albo w godzinach.
Niektórym wogole nie schodzi podczas trwania ciaży a odchodzi podczas porodu albo kilka godz. przed. Tylko, ze wowczas są juz podbiarwione krwia.
Ja jak to zobaczyłam to raczej byłam pewna, ze to czop a chciałam sie upewnic i Pani dr powiedział, ze zeczywiście odchodzi mi czop. Naprawde jest go trudno nie rozpoznać.

Cześć. Też latałam dziś na prezentami i mam już dość. Kupiłam już wszystkim:-). Ludzi dzisiaj było w cholerę chociaż pojechałam do południa żeby ominąć największy tłok. Oczywiście jak to przed świętami - wszyscy mili i uśmiechnięci i nikt nie widzi, że ma końcu 30-osobowej kolejki stoi ciężarna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Dobrze, że już wszystko załatwiłam i teraz mogę już odpoczywać:tak:
Ja też jak mam skurcz to przez chwilę nie mogę złapać tchu.

Ja dziś tylko czytam, zupełnie nie mogę się skupić - za dwa dni ta obrona. Mam napady płaczu, a czasami zupełnie spokojnie sobie tłumaczę, ze wszystko będzie ok. :baffled::szok:

Chciałam tylko pogratulować esti - super, że udało Ci sie skończyć przed porodem!:-D:-)
Ja właśnie chcę tego samego, obronić i już z wolną głową myśleć wyłącznie o dzidzi:sorry2:

Pandi - Ty ich tam wszystkich na obronie wymieciesz:-)
zobaczysz,że zdasz i jeszcze wszyscy beda Ci dziekowac ze tak wspaniale im sie z Toba wspolpracowalo przy pisaniu;-)

reklama
Asia, dzięki za wiarę we mnie, miła jesteś:-). Ale nikt ze mną nie współpracował, doktorat to praca samodzielna, jedynie pod kontrolą promotora:tak:

Do góry