reklama
G
goscinnie
Gość
P.S. Frodus, zapytaj lekarza czy 20 dni przed porodem możesz brac magnez w takiej ilości.
G
goscinnie
Gość
Śniegu po nerki,
Wesołej Pasterki,
Do nieba choinki,
Wędzonej szynki,
Świętego w kominie,
Prezentów po szyje,
Dużego bałwana,
Zabawy do rana,
Tarzania się w śniegu,
Mniej życia w biegu,
W karpiu mało ości,
Dużo, dużo gości,
Słodkiego winka,
Ciepłego kominka,
Potęgi miłości,
Uśmiechu i radości,
I szczęśliwego wskoku
Do Nowego Roku!
A do tego dla nas wszytkich łatwego porodu, zdrowych dzieciaczków na 10 skali Abgar oraz spełnienia wszystkiego co sobie wymarzycie MAMUSIE.Zobacz załącznik 62193
Wesołej Pasterki,
Do nieba choinki,
Wędzonej szynki,
Świętego w kominie,
Prezentów po szyje,
Dużego bałwana,
Zabawy do rana,
Tarzania się w śniegu,
Mniej życia w biegu,
W karpiu mało ości,
Dużo, dużo gości,
Słodkiego winka,
Ciepłego kominka,
Potęgi miłości,
Uśmiechu i radości,
I szczęśliwego wskoku
Do Nowego Roku!
A do tego dla nas wszytkich łatwego porodu, zdrowych dzieciaczków na 10 skali Abgar oraz spełnienia wszystkiego co sobie wymarzycie MAMUSIE.Zobacz załącznik 62193
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
Szczypawko gratulacje
tysiac usciskow, buziakow
i zycze Ci duzo wytrwalosci
a Was Kochane życze z calego serca wszystkiego conajlepsze, dużo spokoju, miłości i wytrwałości..aby nasze Maleńswta były zdrowiotkie i dobrze się "chowały", ściskam Was mocno i pamiętajcie o mnie, bo ja zawsze jestem przy Was myślami....
ja dzis rano myslalam, ze zaczyna sie porod, mialam takie bole brzucha i zawroty glowy, ze nie mogłam wytrzymac...
ale prawda jest taka, ze brzusio mi nie opadl.... Julek daje popalic, ale to akurat mnie zawsze cieszy, chocby nie wiem jak bolalo
sciskam Was mocno....
udanych Świąt życze, najedzmy sie tych pysznosci, bo później jak bedziemy karmic to trzeba bedzie ograniczyc jadłospis
buziaczki
podczytuje Was cmok
tysiac usciskow, buziakow
i zycze Ci duzo wytrwalosci
a Was Kochane życze z calego serca wszystkiego conajlepsze, dużo spokoju, miłości i wytrwałości..aby nasze Maleńswta były zdrowiotkie i dobrze się "chowały", ściskam Was mocno i pamiętajcie o mnie, bo ja zawsze jestem przy Was myślami....
ja dzis rano myslalam, ze zaczyna sie porod, mialam takie bole brzucha i zawroty glowy, ze nie mogłam wytrzymac...
ale prawda jest taka, ze brzusio mi nie opadl.... Julek daje popalic, ale to akurat mnie zawsze cieszy, chocby nie wiem jak bolalo
sciskam Was mocno....
udanych Świąt życze, najedzmy sie tych pysznosci, bo później jak bedziemy karmic to trzeba bedzie ograniczyc jadłospis
buziaczki
podczytuje Was cmok
A
aOLA
Gość
SZCZYPAWKA GRATULUJE MALEńSTWA
Witam was dziewczynki przedswiatecznie
Ja dzisiaj ubieralam choinke - pierwszy raz w zyciu mam zywa choinke, w dodatku bez bombek - zamiast nich sa cukierki, orzechy i wlasnorecznie robiony lancuch :-) Troche komicznie to wyglada, ale i tak jestem dumna, hihi ;-)
Jesli chodzi o dodatki do wanienki, to ja nie kupilam nic takiego. Mysle, ze jakos poradzimy sobie bez takich ulatwien ;-)
A w ogole to juz teraz chcę wam zyczyc Wszystkiego naj naj naj na te Swieta - duzo spokoju, umiarkowanej ilosci pysznego jedzenia i wiele wiele radosci w tym wyjatkowym czasie
No i oczywiscie gorące gratulacje dla Szczypawki i duzo zdrowka dla Zuzi!!!
Jesli chodzi o dodatki do wanienki, to ja nie kupilam nic takiego. Mysle, ze jakos poradzimy sobie bez takich ulatwien ;-)
A w ogole to juz teraz chcę wam zyczyc Wszystkiego naj naj naj na te Swieta - duzo spokoju, umiarkowanej ilosci pysznego jedzenia i wiele wiele radosci w tym wyjatkowym czasie

No i oczywiscie gorące gratulacje dla Szczypawki i duzo zdrowka dla Zuzi!!!
reklama
upieklam ciasteczka swiateczne, gotuje grzybowa, lazanki, zrobilam kompot z suszek, gotuje kapuste do grochu. P gotuje kapuste do lazanek, robi sledzie z cebula .... ogolnie to ze 3 razy zrobilo mi sie juz slabo bo w kuchni panuje temperatura jak na wulkanie. Ostatnie swieta jakie przygotowuje!!!!!
gdzie jeszcze 6 karpi, pierogi z serem, z kapusta i grzybami, barszcz........
jutro trzeba skrecic duuzy stol, wyprasowac obrus, jechac po ciasta, meza do fryzjera wygonic, jechac do zoologicznego po sianko pod obrus, wyciagnac serwis z szafy i go wymyc..... zrobic sobie paznokcie, fryzure, odkurzyc na ostatnia chwile.....
gdzie jeszcze 6 karpi, pierogi z serem, z kapusta i grzybami, barszcz........
jutro trzeba skrecic duuzy stol, wyprasowac obrus, jechac po ciasta, meza do fryzjera wygonic, jechac do zoologicznego po sianko pod obrus, wyciagnac serwis z szafy i go wymyc..... zrobic sobie paznokcie, fryzure, odkurzyc na ostatnia chwile.....