reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja kupilam wanienke z wkladem z gabki i stelarzem. Na poczatku podobno - niezastapiaone poki pepuszek nie zagoi sie do konca

reklama
Śniegu po nerki,
Wesołej Pasterki,
Do nieba choinki,
Wędzonej szynki,
Świętego w kominie,
Prezentów po szyje,
Dużego bałwana,
Zabawy do rana,
Tarzania się w śniegu,
Mniej życia w biegu,
W karpiu mało ości,
Dużo, dużo gości,
Słodkiego winka,
Ciepłego kominka,
Potęgi miłości,
Uśmiechu i radości,
I szczęśliwego wskoku
Do Nowego Roku!
A do tego dla nas wszytkich łatwego porodu, zdrowych dzieciaczków na 10 skali Abgar oraz spełnienia wszystkiego co sobie wymarzycie MAMUSIE.Zobacz załącznik 62193

SZCZYPAWKA! GRATULACJE, WYMARUDZILAS SOBIE NAPIEKNIEJSZY PREZENT NA SWIETA

a DLA NAS WSZYSTKICH, NAJPIEKNIEJSZYCH SWIAT, SPOKOJNEGO OCZEKIWANIA I ABY 2008 PRZYNIOSL NAM PIEKNE I ZDROWE DZIECI

co robicie mamuski?
ja pol miasta zjezdzilam w poszukiwaniu platkow lazanek. Zabieram sie za gotowanie- pierwszy na ruszt idzie kompot z suszonych sliwek

Szczypawko gratulacje:)
tysiac usciskow, buziakow
i zycze Ci duzo wytrwalosci:)
a Was Kochane życze z calego serca wszystkiego conajlepsze, dużo spokoju, miłości i wytrwałości..aby nasze Maleńswta były zdrowiotkie i dobrze się "chowały", ściskam Was mocno i pamiętajcie o mnie, bo ja zawsze jestem przy Was myślami....

ja dzis rano myslalam, ze zaczyna sie porod, mialam takie bole brzucha i zawroty glowy, ze nie mogłam wytrzymac...
ale prawda jest taka, ze brzusio mi nie opadl.... Julek daje popalic, ale to akurat mnie zawsze cieszy, chocby nie wiem jak bolalo:)
sciskam Was mocno....
udanych Świąt życze, najedzmy sie tych pysznosci, bo później jak bedziemy karmic to trzeba bedzie ograniczyc jadłospis:)
buziaczki
podczytuje Was cmok

ja nic nie robie,Lukasz sprzata a nasze mamy gotuja:tak:chociaz moze jutro zrobie ciasteczka.mam ochote zrobic chociaz jedna rzecz:nerd: bo generalnie mam swieta na sepa i super.

Witam was dziewczynki przedswiatecznie :) Ja dzisiaj ubieralam choinke - pierwszy raz w zyciu mam zywa choinke, w dodatku bez bombek - zamiast nich sa cukierki, orzechy i wlasnorecznie robiony lancuch :-) Troche komicznie to wyglada, ale i tak jestem dumna, hihi ;-)

Jesli chodzi o dodatki do wanienki, to ja nie kupilam nic takiego. Mysle, ze jakos poradzimy sobie bez takich ulatwien ;-)

A w ogole to juz teraz chcę wam zyczyc Wszystkiego naj naj naj na te Swieta - duzo spokoju, umiarkowanej ilosci pysznego jedzenia i wiele wiele radosci w tym wyjatkowym czasie :tak:

No i oczywiscie gorące gratulacje dla Szczypawki i duzo zdrowka dla Zuzi!!!

reklama
upieklam ciasteczka swiateczne, gotuje grzybowa, lazanki, zrobilam kompot z suszek, gotuje kapuste do grochu. P gotuje kapuste do lazanek, robi sledzie z cebula .... ogolnie to ze 3 razy zrobilo mi sie juz slabo bo w kuchni panuje temperatura jak na wulkanie. Ostatnie swieta jakie przygotowuje!!!!!
gdzie jeszcze 6 karpi, pierogi z serem, z kapusta i grzybami, barszcz........
jutro trzeba skrecic duuzy stol, wyprasowac obrus, jechac po ciasta, meza do fryzjera wygonic, jechac do zoologicznego po sianko pod obrus, wyciagnac serwis z szafy i go wymyc..... zrobic sobie paznokcie, fryzure, odkurzyc na ostatnia chwile.....

Do góry