reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

zapomniałam, że mnie sie trochę rzuciło na wzrok.
wczoraj juz założyłam wspomagacze:baffled::baffled:

pewnie katastrofy nie ma , bo to tylko jakas niecała jedna jednostka na minusie, ale zawsze:dry: już twarze w wizorze mam zamazane.
to tez pewnie skutek obciążenia organizmu ciążą.

no i jeden malutki żylaczek pod prawym kolanem po wewnętrznej stronie. ale w tym miejscu zawsze miałam taką widoczna żyłkę, a teraz się troszkę powiększyła:-(

reklama
Nie no Sylka my kiedys tam cos bo przeciez Dominika jakos sie znalazla w moim brzuszku hehehe- nie no tak na serio- to ostatni raz kiedy sobie przypominam to jak moi rodzice byli w USA, czyli koniec wrzesnia. Wczoraj go przybilam do muru i nie mial wyjscia hehehe- ale chyba mu sie podobalo.
Co do moich bioder to ja nie wiem czy mam waskie czy szerokie?
A co do terminu porodu- faktycznie - lekarze barli date poronienia jako ostatniej miesiaczki. Ale czy to jest miarodajne- nikt dokladnie nie wie bo przypadkow takich jak ja jest niewiele. Czyli nie znam daty ani godziny hehehe. Albo bede sie tak meczyc do 14 lutego - czyli do 42 tygodnia ciazy

To u mnie 42 tydzień według mnie to wypada od 18 do 24 lutego:szok::szok::szok::szok::szok:

o jesuuuuu:baffled: teraz to sobie uzmysłowiłam:sorry2:

no to nieźle bo ja to już nie pamiętam,
może gdzieś około 6 miesiąca, jak jeszcze brzuszka nie miałam.
mnie to od razu rozprasza jak tylko mężulo na brzuszek mi patrzy czy gdzieś nie dotykam i dlatego tylko mi sie śni po nocach a nic na żywo:no:,
a tu jeszcze Albi dolewa oliwy do ognia:baffled::tak:. prezentacja aż palce lizać hihihi

wszystkiego najlepszego w 2008!
ufff dotarlysmy, Helenka gratulacje, rozdwojona jeszcze w 2007,dobrze, ze synek zdrowy:blink:
Martwie sie o Esti, przechodzila ospe w ciazy, synek urodzil sie malutki, ale moze jest tylko zapatrzona i zabiegana, aby aby.

Mysmy spedzili Sylwestra w grupie mojej mamy -60cio latkow i byla fajna impreza.
Aneczka planowalas sie spotkac z Dota na Zaspie a mozesz ze mna, spokojnie rozdwoisz sie lada dzien!;-)

Ja od piatku zaczynam metody przyspieszajace, sex, zielsko malinowe, wiesiolek, olejek migdalowy:dry:

Kochane ja w tamtym tyg. pislaam z Esti i to byl dzien przed ich wyjsciem ze szpitala, pisala, ze Oliwierek mial zapalenie pluc, ale ze jest wszystko oki...
zaliczyli Go do wczesniakow.... tyle napisala.... mam nadzieje, ze wszystko u nich dobrze.... a to, ze ma wylaczony telefon to jest bardzo mozliwe, ze przez zmeczenie, mam kolezanke , ktora urodzila miesiac temu i czesto nie odpisuje, albo bardzo pozno, bo dziecko naprawde na poczatku absorbuje, nie ma sie sily na nic, wiec poczekajmy cierpliwie i 3majmy mocno kciuki....
ja uciekam do domku, bo coraz gorzej ze mna, a musze wypedzic szybko to chorobsko.....
3majcie sie mocno
buziaki do nastepnego klikania

i przepraszam, bo na pewno napisalam poprzedni wpis bardzo chaotycznie, ale tak sie czuje... mam nadzieje, ze mnie zrozumiecie
buziaki;-)

HELENKO GRATULACJE !!!!!!!! CIESZE SIE ZE WSZYSKO W PORZADKU

Wczoraj urodziła moja kolezanka miała termin na 10 stycznia a ja nadal nie mam zadnych objawow zeby miało sie cos zaczac :no:Nawet brzusio mi nie twardnieje ani zadnych skurczy

Anja- ja kupilam to zielsko i raz z ciekawosci zaparzylam- swinstwo! odrzucilo mnie na sam zapach i stwierdzilam ze ten sposob sobie odpuszcze. A co z wiesiolkiem i olejem migdalowym sie robi?

wiesiolek sie lyka- bez obaw:confused:a olejek migdalowy przygotowuje pochwe do rozciagniecia, czesto ozna uniknac nacinania , masuje sie 4 razy w tyg 1palcem wargi i srodek naciska lekko w streone odbytu, po tygodniu dodaje sie jeden palec.
olejek usi byc kupicony w aptece/herbapolu. tylko nie taki do kapieli czy aromaterapii:nerd:

reklama
Witam Was wszystkie w Nowym Roku!!!!! Helenka ogromne gratulacje.AneczkaK witaj na styczniowkach:-) Frodo 3mam za ciebie jutro kciuki obys szybko i bezbolesnie sie rozpakowala i tulila swoje malenstwo, nastepna chyba bede ja o rany:szok::szok::szok:

Do góry