reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
uwielbiam wstac rano ( u was popoludnie) i nadrabiac nieprzeczytane strony:tak:
Anja - jestes rewelacyjna !!!!!!!!!!!! moj sie tez nie domysla- ze jak palcze- to nie wiem sama czemu i zadaje mi 1000 pytan-jakbym omnibusem byla . a ja nie mam nawet ochoty mu tlumaczyc-czemu sie po prostu sam nie moze domyslic? taki geniusz z niego....
postanowilam -jade w weekend do tej kochanej pensylwani-bede ostrozna i moze dojade w jednym kawalku-od razu mi sie humor poprawia na sama mysl
jeszcze jedna wesola wiadomosc dzisiaj-siostra z polski mi pisze na gg ze kupila mi sliczny antyalergiczny kocyk do wozka dla dzidzi zebym juz nie kupowala. cudownie-rodzice mi przywioza we wrzesniu- no to pierwszy prezent juz jest! zaczyna sie dziewczynki-szalenstwo-ja juzchyba pekne i sama cos kupie jak upal przejdzie

reklama
Dobrze, ze ci na slub kupil:-);-);-);-)no wlasnie niektore szczesciary dostaja jakies ladne blink-blink, moze "dyskretnie" podrzucic rekamowke APART z delikatnie zaznaczonym czerwonym mazaczkiem upominek ciazowy:-) co jak myslicie?;-)ja absolutnie uwazam ,ze sie NAM nalezy za te niedogodnosci, zmiany figury, nastroje zmienne niczym kameleon:wściekła/y:

co do stanika to goraco polecam triumfa mamabell (czy jakoś tak) jest super elastyczny rośnie razem z cycem i nadaje się do karmienia Fajnie trzyma wkładki Jedyny minus to że sa tylko białe

Ten mój katalogu od jubilera by nawet nie zauważył - jemu trzeba jasno i konkretnie bo inaczej nie załapie...:tak::tak::tak: zresztą parę dni po tym jak się dowiedziałam o ciąży żartem spytałam co dostanę, a On do mnie "ale za co?" - ręce opadają normalnie.

Pumi ja akurat plakalam jak w TV rewelacje, ze Lepper zdymisjonowany, moment sobie super znalazlam, Lepper i Kaczorki w pudle a ja siedze wyje:no::szok::sick:

Anja chyba nie miał wyjścia :-) głupio by młoda bez bukietu wyglądała, ale nie mówię bo był przesliczny (powiedziałam co chcę).
Ja mam lepszy pomysł - może powiemy im po prostu wprost :-) jak znam swoją połóweczkę to będzie udawał ze nie wie o co mi chodzi ;-), a tak będzie wszystko jasne :-D

ja slucham caly czas tvn 24 ale mnie raczej to bawi co sie dzieje a nie nastraja do placzu.:rofl2:
wstalam wczesniej( o 9) zeby zdazyc na poczte zanim upal zaatakuje ale widze ze juz na zewnatrz patelnia-ufff a na poczte musze isc czy chce czy nie:no:

sylla: Ja uważam, że logika ma coś wspólnego, nie sądzę, żeby noszenie koralików czy innych świecidełek na szyi miało cokolwiek wspólnego z pępowiną dziecka :\ I nie bawię się w senniki, może dlatego, że zazwyczaj nie śni mi się nic 'zastanawiającego' ani strasznego. :) A jak już, to sama wiem, o co chodzi. ;)
A co do omc męża, to muszę powiedzieć, że kwiatki dla mnie nie są mu obce, raz nawet przyszykował mi caly stół wokół monitora obstawiony kwiatkami, miałam taki mały ogródek. ;) A co do błyskotek, to niedługo się pobieramy, obrączki mi wystarczą. :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry