reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Czesc Esti super, ze już jesteście i wszystko gra. Martwiłysmy sie tu o Ciebie.
Wiecie dziewczęta ja jakos sie nie czuje najlepiej, jakas taka słaba jeste, jakas taka nie pewna, jakby mnie chorubsko brało ale raczej nic nie bierze.
Moze to jakies oznaki porodu a może sie tylko pocieszam:confused:

reklama
Czolem.
Esti- ale super, że juz jestescie. Stesknilysmy sie za Toba....Maly jest cudowny:-)
Mili- trzymamy kciuki, jestem pewna ze wkrotce juz bedzie tulic dzidziusia do piersi....
SGosia- jedz do szpitala a juz na pewno zadzwon do lekarza. Jestes po terminie i nie czytalas ani nie slyszlaas ze wydzielina gesta z czerwonymi przebarwieniami to moze byc czop?HMM dziwne:szok:
A ja dzis zalatwilam z anestezjologiem ZZO. Okazuje sie ze gino, ktory ma byc przy moim porodzie jest wielkim zwolennikiem tego znieczulenia. Bylam w szoku, bo poparl moja decyzje w 100%...
Albi- kurcze Ty tez juz bidulko siedzisz jak na szpilakch

Esti, witamy ponownie, synek śliczny:tak::-D:-). Napisz więcej co się z Wami działo.

Kurczę, auto odmówiło nam posłuszeństwa, Mążuś usiłuje dojść co to jest, bo w ogóle nie odpala. Jak mi teraz młodzieniec zamelduje, że chce na zewnątrz, to będzie pech:cool:. Jestem w 37 tc - to już chyba w terminie jakby co, prawda? Ale ten szpital w którym chcę rodzić (jeśli wszystko będzie ok) jest 40 km od mojego miasta:szok:. Ajajaj!

Esti, witaj kochana, bardzo sie martwilysmy o Ciebie i Oliwka;-)
Maluszek przesliczny, super zdjecie jak sie domyslam - maz fotograf:tak:
Zycze Ci w Nowy Roku zdrowia i samej radosci z synka!

Bylam w szpitalu i wrocilam bo jak narazie moje skurcze sa zbyt slabe i nieregularne, rozwarcie sie nie zmienilo ciagle mam na 2 cm. Wszystkim dziekuje za podpowiedzi

Esti gratulacje. Synuś piękny i jakie włoski ma śliczniutkie.
'
Albi, Ja mam dokładnie to samo. Rano nie mogę się zwlec z łóżka. Ledwie na oczy patrzę, zrobienie herbaty to dla mnie nie lada wysiłek, nie wspomnę już o opiece nad prawie 2-letnim żywiołem, jakim jest moja córcia. Ogolnie czuję się do bani i do tego jeszcze zatkany nos od 3 miesięcy. Pocieszam się tylko myślą, że to już niedługo chociaż po cichu marzę, żeby to niedługo było właśnie już.

Dori ja mam to szczęscie, ze mąż w domu i nie mam jeszcze jednego małego dziecka. Tobie strasznie współczuje, bo czuje sie tak samo. Nawet leżeć, jest mi ciezko:-(. Wiesz co mi na zatakany nos pomogło?? Kupiłam sól fizjologiczną dla Dawidka i pożyczyłam sobie i pomogło super, także polecam.

reklama
Do góry