reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Pumi, to będziesz lutową mamą?? i jak to wyznaczyli - planujesz cesarkę?
A z tymi pralkami to zrozumiałe - ale gorsze są te "tekturowe" domy. Nic dziwnego, że w programach, w których zmieniają rodzinie cały dom w tydzień jest to możliwe. Taki "tekturowy" to można postawić w kilka dni.:rofl2:

Pamdorax- cesarki nie planuje.
a co do daty porodu to jak juz wspominalam- nie da sie dokladnie okreslic- 2 luty jest orientacyjny. a dzidzia sama bedzie wiedziala czyjuz chce mamusie zobaczyc od zewnatrz czy nie hihihi

Esti-przeciez jakbym znala plec to bym oficjalnie oglosila hihihih! tak mi sie powiedzialo- chyba mi sie udziela bo wszyscy dookola mowia tylko o synu- corki w moim przypadku nikt nie przewiduje- nienawidze takiego podejscia! ja sie bede cieszyc bez wzgledu na plec! a ja juz za tydzien jade na usg i mam nadzieje ze dzidzia pokaze co chowa miedzy nogami
a tak na marginesie-dzis z ciekawosci licze przebudzenia mojej dzidzi- i do tej pory ( u mnie jest godzina 2:30 ) szturchala mnie juz 8 razy

Ja też mam usg wyznaczone na przyszły tydzień na środę. Już też bym chciała wiedzieć;-) kogo mam w brzuchu. A dzisiaj rano Mążuś zauważył, że brzuszek mi się ułożył niesymetrycznie. Potem przed południem po powrocie ze spaceru na rynek brzuch mi falował. Sam z siebie. :szok: Ale to było miłe, bo wiedziałam, że to dzidzia fika:rofl2:.

Ale mam ochotę na serek pleśniowy, obtoczony w jajku, bułce tartej, podsmażony na patelni i do tego borówki lub żurawiny, mniam mniam....:-pale niestety w naszym stanie nie wskazany,:no: a za 3 tygodnie na wesele i będzie tatar, ach tylko popatrzę:baffled:
Dzidzia żyjesz?:confused:
Ciekawe jak tam agnie?Już po ceremonii i teraz zabawa:-)

czesc Kochane.....
JObo super tuniczki, bardzo mi sie podobaja.....
Pandorax- zdjecia z wesela bombowe... slicznie wygldalas i wogole podoba mi sie, ze zrobiliscie w jakims stylu.. D nie odwazylby sie na takie cos- zreszta on inaczej podchodzi do slubu... Pumi wspolczuje z tym zalatwianiem.... ja bym psychicznie nie wytrzymala.... a z ta pralka to nie wiedzialam wogole....
Esti ale zazdroszcze Twoim gosciom, takie pysznosci im zaserwujesz... pycha.....
tatara tez bym zjadla..... ponoc jak sie ma anemie w ciazy to lekarze kaza jesc tatara- tzn. surowe mieso.....
a co do kolezanki to brak slo w na debizm nie ma rady........

ja dzis jestem strasznie slaba....

ide lulu
do jutra Ciężarówy... spijcie dobrze z Maluszkami...

Ja miałam usg w piątek, ale się uśmiałm, podskakiwała jak zajączek cały czas, i pani powiedziala ze to napewno nie bedzie dziecko siedzące w kącie:)

reklama
o kurde ale nadrukowalyscie dzis postow! nie szalejcie tak bo miejsca braknie hoihihih.

jooaa- to chyba fajnie - bedziesz miala niezla gimnastyke przy dziecku. a swoja droga - moje chyba tez nie nalezy na najspokojniejszych - wczoraj naliczylam ponad 30 przebudzen w ciagu dnia i wiercenia sie i szturchania mnie po flakach. brzusio czasem tak podskakuje caly albo w jednym punkcie hihih.

Do góry