reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
apropo płci ostatnio słyszałam niezły tekst pasuje idealnie dla naszych teściowych i natrętnych znajomych " co włożył to wyjmie" :tak:
mój maż chce trzy córy a Koko nie chce w ogóle słyszeć o bracie!!!!!
mam gdzieś moją teściowa ma jeszcze jednego synusia niech on sie spisuje i "robi" chłopców na przedłużenie nazwiska moj nawet jeśli będzie i sie uda to będzie KSIĘDZEM i co wtedy??????

A co do meliski to dla mnie pomagała na mdłości, chociżz takie jakie miałam to nie mdłości w porównaniu z niektórymi z Was.Ale pani w aptece mi poleciła.
A na zgagę polecam Rennie, dla nas bezpieczny, nawet w ulotce pisze że kobiety w ciąży mogą brać.
A najlepiej nie jeść potraw cięzkostrawnych np. smazonych , wzdymających zwłaszcza na wieczór i pić duużo wody i jeść dużo owoców i warzyw mi pomaga to ustrzec się zgagi:tak:

UśMIECH TEśCIOWEJ
1 szkl. mąki
1 szkl cukru pudru
1 szkl kaszki manny
łyżeczka proszku do pieczenia
0,5 kostki tłuszczu
1,5 kg SOCZYSTYCH JABŁEK

sypkie produkty wymieszać podzielic na trzy częsci jabuszka ostugać potrzeć na tarce na grubych oczach (ja przesypuje je cukrem cynamonowym ale to moje ulepszenie) podzielić też na trzy części
Na dno małej tortownicy wysypać jeda cześć sypkich produktów położyc jabłka jedną cześć i tak poprzekładać 3 warstwy
na wierzch zetrzeć na tarce mocno zmrożony tłuszcz
mozna pocypac krusznką (taka jak do placka drożdzowego)
piec w 180-200 0C ok 40min

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: dobry tekst muszę go zapamiętać i wykorzystać dla natrętów
Pumi a Ty gdzie się podziałaś?
Aco do Twoich znajomych że jakoby się wstydziłaś ciąży, to trzeba było im powiedzieć że Ty się wstydzisz takich znajomych i to przed nimi ukrywałaś ciążę :wściekła/y:

reklama
coś dzisiaj spią nasze mamusie?????? a moze przytulają sie z tatusiam????????
nasz tatuś na dyżuze :sorry2:

POZDRAWIAM spokojnej nocki

Do góry