reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej, a mi dzisiaj na suwaczku "stuknęła" równo połówka! I zgadza się to moimi obliczeniami. Czyli zaczynam 6 m-c chyba?
Jutro usg, 3D, zobaczymy co zobaczymy. Jestem dobrej myśli i liczę wyłącznie na dobre wieści. Już nie mogę się doczekać.:-D

reklama
Agnie, no to faktycznie fantazja Ci zaszalała. Ale mało pozytywnie. Ja zwykle jak opowiem taki zły sen Mążusiowi (w nocy jeśli sie obudzi z powodu mojego ruchu lub nawet płaczu) lub komuś innemu, to zapominam. Może jak już go opisałaś na bb to też przestaniesz o nim myśleć. Życzę Tobie, AsiS i sobie - niech tak będzie.

agnie mozg musi sie odstresowac po ostatnich wydazeniach stad te sny:tak: U siebie tez zauwazylam ze jak sie denerwuje to potem mi sie snia okropne zeczy przewaznie zwiazane z sexem :zawstydzona/y: O dzidziuni snilam tylko raz ze urodzilam sliczna coronie :-)
musze sie pochwalic ze moj maz nie mial innej kobiety przedemna wiec nie musze byc zazdrosna o zadna ex ,ale czasem martwie sie ze bedzie chcial sprobowac jak to jest z inna kobieta chociaz zazeka sie ze nigdy by tego nie zrobil bo juz nie zobaczy mnie i dzieci wiec chyba nas kocha ;-)
Piszecie o melisie lekarz kazal mi pic melise bo chcialam jakies srodki uspokajajace a on nie uznaje takich lekow w ciazy wiec chyba nie jest szkodliwa ale warto spytac sie swojego gina wiadomo ze kazdy ma swoja teorie
narobilyscie mi apetytu na flaczki i wlasnie gotuje wielki garnek flaczkow :szok: wloze sobie w sloiki bedzie na dluzej

Przypomniałam sobie coś jeszcze na temat mdlości:
Dobrze jest zjeść banana przed w staniem z łózka i odczekać tak z 15 minut.No i herbatka imbirowa też dobrze robi.Świetnie rozgrzewa i jest dobra na przeziębienie Agnie , wracaj szybko do zdrowia.:tak:
Do herbatki czarnej wrzucamy imbir, łyżeczkę ale najlepszy jest świeży, można go potarkowac, do tego plasterek cytryny i łyżeczka miodu pyyycha i super rozgrzewa
A wersjii na mdłości imbir zalewamy wrzątkiem

A na gardło mam takie lekarstwo od swojego lekarza ,skuteczne na zapalenie krtani.
2 łyżki oliwy z oliwek,
1 łyżka miodu,
pół cytryny
to wszystko mieszamy w słoiczku na przykład i popijamy kilka razy dziennie łyżeczkę najlepiej pomalutku połykać
A mnie znowu łapie krtań, mam ten problem kilka razy w roku i lekarz podejrzewa polipy, mam skierowanie do laryngologa, więc Pumi mamy coś wspólnego hi hi hi:tak:

Jest nie za dobre ale bardzo dobrze nawilża struny głosowe i przynajmniej naturalne bo antybiotyki niestety nie w naszym stanie, no chyba że już nie ma innego wyjścia.
Obyśmy jak najmniej chorowaly:tak:

reklama
Do góry