reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

cala niedziele padalo aszkoda zmarnowac prace trzech miesiecy albo zbierac to w blocie pozatym w niedziele mezus odpoczywa bo jest zmeczony w niedziele sie nie pracuje chyba ze tesc cos robi to obowiazkowo mezus jedzie tam pracowac :wściekła/y:

reklama
Mężuś to powinien dbać o swoją ciężarną żonę i w trymiga przyjechać na wykopki. >< Wygarnij mu, że jak może w niedzielę dla tatusia robić, to równie dobrze może i coś dla swojego gospodarstwa porobić, szczególnie, jak ma kobietę w błogosławionym stanie ><
W ogóle, co to za paranoja, że w niedzielę nie można pracować? Jak trzeba to się pracuje i w nocy o północy ><

pandorax a przypadkiem nie zalatwilas sobie nerek :szok:w ciazy sie nie nosi biodrowek tylko ,,gacie z golfem'' tymbardziej ze teraz pare dni chlodno nie gniewaj sie ale wiem po sobie w pierwszej ciazy tez przeziebilam nerki i wyladowalam w szpitalu z zastojem moczu w nerce wiem co to za bol wlasnie takie klucie w boku i ciagniecie podczas sikania czasem w dole brzucha i w karzdej ciazy mialam problem teraz tez biore tabletki przeciwzapalne na drogi moczowe ,zapobiegawczo zeby znowu nie bylo problemu

ide spac a raczej lezec bo mam ostatnio klopoty ze spaniem milego wieczoru i wielu delikatnych kopniakow od waszych slodkosci;-) ja az sie boje klasc bo w moim brzuchu szaleje bardzo ruchliwe malenstwo :-)

czesc dziewczyny
Po bardzo długiej nieobecnosci jestem i mam nadzieje ze juz na dobre bez rzadnych kłopotów z kompem .Duzo jest nowych osób wiec bede musiała nadrobic zaległosci o ile sie to da a juz napewno bede na bierzaco obiecuje . Tak ogólnie dzieki mojenu lekarzowi prowadzącemu wylądowałam na tydzień w szpitalu :wściekła/y:bo miałam złe wyniki z moczu i zaczeło sie pojawiac białko wiec zamiast zastosowac leczenie to na odwal sie dał skierowanie do szpitala no a tak pozatym ok pozdrawiam papa.

czesc ponownie- tyle nadrukowalyscie ze nie zdazylam przeczytac od rana. doczytam was wieczorem. wrocilam z zakopow, teraz jade do kolezani zawiesc jej kawal ciasta ktore wczoraj upieklam a potem po meza do pracy i na lotnisko bo moj szwagierka ze szwagrem leca na 2 tyg do polski. zajety dzien, zajety. nie wiem czy sie pochwalic zdobyczami?
kupilam jedzonko, cos dla mnie, cos dla dziecka i bezrekawnik puchowy dla meza zeby sie nie poczul urazony....

Helena, ale mnie nastraszyłaś:szok:. Ja właśnie dzisiaj postanowiłam wreszcie zmienić spodnie bo mi się zrobiło ciasno w biodrówkach. Ale nie przypominam sobie przemarznięcia.
Ale mam kolejny problem. Ratujcie!
Mój Mążuś właśnie mi zameldował, że w recepcji gdzie chciał się szczegółowo "domówić" na jutrzejsze usg i upewnić żeby było 3D (prywatnie) to mu facet powiedział, że to za wcześnie bo teraz jest za wcześnie. Właśnie się zaczął 21 tc. Mamy jutro iść czy sobie narazie odpuścić. Facet mówił że najlepiej 3D robić dopiero w 30tc. Co wiecie na ten temat? miałyście jakieś doświadczenia??

Dziewczyny w wcześniejszych stadiach robiły sobie 3d i nikt nie protestował oO Dziecko jest już na tyle duże... no i lepiej można ocenić płeć dziecka.
Ja sobie 4d walnę w 28mym :p

Hej, pandorax mi to wygląda na nerki bo miałam taki sam ból z tym że bez bolesności przy siusianiu więc radziłabym Ci udać się do lekarza, lepiej dmuchać na zimne. A wcale nie musiłaś przemarznąć, mi lekarz tlumaczył że wystarczy przebywanie w klimatyzowanym pomiesczeniu, np w samochodzie, sklepie i gotowe nerki.:baffled:
Witaj madzka z powrotem :tak:.
Pumi ten żółty kombinezon jest uroczy :-)
Helenko wykopki w ciąży nie wolnoi, nakrzyczeć musimy na Ciebie:angry:, tym bardziej że masz problem z nerkami i łatwo się przeziębić i tyle godzin na kolanach, nieaładnie oj nieładnie:angry::angry:.A synkowi wytłumacz po prostu dlaczego czasami się na niego złoscisz, Powiedz mu że jest ci ciężko i jesteś zmęczona i dlatego czsami powiesz mu coś czego nie chcesz powiedzieć.To duży chłopczyk i na pewno zrozumie.Mi też się zdarza nakrzyczeć na Mikołaja ale go potem przepraszam

reklama
Do góry