reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
cześć z rana
u nas dzis słonko a ja wyruszam do pracy wczoraj wydałam majątek na nowy towar kupiłam mnóstwo komplecików niemowlecych chyba oszalałam ale ..... fajne były i w dobrej cenie na piątek mam zamówione pościele do sklepu juz sie nie moge doczekać

ogólnie nocka nie najlepsza Koko cos ostatnio źle sypia

GRATULACJE dla mamy PARECZKI

zazdroszczę zazdroszczę moze nam zdradzisz jak sie to robi ? kurcze ja tak cyrklowałam w dokładnie płodny ale to chyba i tak zaklezy od faceta NIE MA REGUŁY TERAZ JUZ WIEM zostałao mi spróbować trzeci raz ale tak za 7 lat jak juz dziewczynki bedą w szkole a mąż wybuduje mi dom tak na 10 rocznice ślubu :confused::tak:;-):-):-D

ja to jestem brzuchata muszę zacząc fotografować mój brzuch tygodniami z Koko z takim szłam do porodu no może mniejszym

mam doła
idę do kolezanek ze sklepów obok może mnie jakos pocieszą słuchajcie kupiłam wczoraj kombinezon ale chyba duzy bedzie tak jakoś głupio wyszło ale ładny co?
Kombinezon z krówką 3-6 mies - Zobacz (243712667) - Aukcje internetowe Allegro
a i pochwale sie karniszem do salonu
Karnisz wykonany ręcznie - 1,5mb do 1,8mb (241642551) - Aukcje internetowe Allegro

Zobacz załącznik 53740

pozdrawiam was grubasy do po pracy BUŻKA

witam!
za niedługo lecę do fryzjera - trzeba coś wymyślić, zeby wyglądac po ludzku. Mam takie plany - rozmawiałam już z fryzjerką - żeby po drodze do stycznia pokombinować z głową na przynajmniej 2 różne sposoby, ale przed porodem ściąć jakoś wygodnie. Króciutko. Albo może odrosną do tego czasu? jak lepiej?:eek:
A wczoraj kupiłam materiał i chcę sobie coś ciążowego uszyć - chyba że nie wyjdzie:sorry2:.Mam taki kremowy polarek: z niego albo sukienka albo wygodny komplecik i czarno-szarą prążkowaną wełenkę z której mają być spodnie z ciążowym wykończeniem na brzuszek z grubszej lycry. Hmm... się zobaczy:cool2:

Myszorka, kombinezonik ma być na 3-6 mies - to zależy jak duża będzie dzidzia.
A karnisz ładny:tak:. Ale kolor ścian na tej fotce był śliczny. A ja właśnie wczoraj wymysliłam że tapetki w dzidziowym pokoju to będa chyba zbyt różowe. A miały byc liliowe - i nie wiem co teraz? jeszcze nie położyliśmy ale...:confused:

no hej
Po ciężkich dniach chwila przerwy przynajmiej od pracy wczoraj miałam zajrzec ale jakoś byłam padnieta .

Wiecie co wczoraj dowiedziałam się ze koleżance( ze szpitala jak byłam ale utrzymujemy kontakt )która wsumie miała już ustalony termin na cesarke igorek(ok37 tydzien) zmarł nie wiem co sie stalo nie pytam narazie bo nie wypada naprawde dziecko z takiej ciazy mozna uratowac bo wczesniejszy syn tez wczesniak z 8 miesiaca dopiero uswiadomialam sobie ze ciaza w kazdym wieku moze byc zagrozona

kurcze klawiatura mi zwariowala :wściekła/y::wściekła/y: jak mam chwile to nic nie moge napisac musye czekac az maz wstanie bo ciezko jest pisac kiedy zamiast z wychodzi y i na odwrot i jescze pare innzch knifow jest w tej klawiaturze

fajne zdjecia agnie, mamuska niezla laska:-)ja chodze jak nieprzytomna ,ze bede miala coreczke taka jestem szczesliwa,ze mala jest duza i sie dobrze rozwija.
Zauwazylam tylko ,ze moj Luki zaczyna troche pasowac, chyba to zaczyna do niego docierac na 100%,ze bedzie ojcem, cos nieodwracalnego,ze bedzie mial mala dziewczynke za ktora bedzie odpowiedzialny.
dla nas to jest naturalne i wielka radosc a faceci ....hmmmm troche wolniej dorastaja do tego,ze w brzuszkach mamy dzieci

Aola, Anja- gratuluję dziewczynek:-)
Myszorka, Pumi- ale macie słodkie brzusie...:-D
Ja tez musze powklejac kilka fotek z moim brzusiem...
Madzka- no to teraz sie znowu zdołowałam :-(Jesu ale przykro mi sie zrobiło...

reklama
aOla buziak ci się należy w drodze gratulacji za lasencję, hihihi:-):-):-)
To teraz jak będzie parka to braciszek będzie bronił siostrzyczkę przed adoratorami hihihi
Dziewczyny brzuszki macie już naprawdę dużego kalibru hihihi
ale u mnie to na razie na boki sie nie rozchodzi, tylko do przodu:-):-D;-)
Agnie miałaś ładną pogodę, bo ostatnio to cały czas niebo zachmurzone,podoba mi się twój kolorek na włosach, zawsze o taki chciałam ale zdecydowanie lepiej mi w blondzie hihihi

chociaż dzisiaj zapowiadali deszcz przez cały dzień a tu u mnie takie piękne słoneczko. Ale męża wyprawiłam :szok:do pracy bo sugerując sie prognozą pogody powiedziałam, ze dzisiaj będzie zimno i pochmurno, to pewnie jakiś ciepły sweterek założył, a tu znowu słoneczko ku mojej uciesze:-):-):-)
Madźka nawet nie wiesz jak mnie ukuło w brzuchu. rzeczywiście ciąża w każdym okresie jest zagrożona a u mnie wczoraj taki ostry sex:sorry2::-:)no:. już nie będę.:angry::angry:

Do góry