myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
ja czekam na 21 to taka NASZA godzina jak Raf pracował na dyżurach nocnych i tak nam jakoś zostało chociaż marzy mi sie żeby zadzwonił i Kornelii powiedział DOBRANOC ale to chyba za dużo
:-
szok: bym chciała
zarazie jest fajnie Raf był cudowny przed ostatnie dni zobaczymy a ja zamierzam dziś PODBAĆ o siebie wydepilować wreszcie brwi bo zarastam jak małpa, może paznokieki jakoś pomaluje hmmmm no tak zamierzam zrobić sobie dużo przyjemności a jutro jakoś chyba sobie podetnę włosy ostatnio tylko w kitkę zaciągam i spoko a chciałabym jakoś fajnie je pocieniować zobaczymy jaki kolo mi chwyci trochę mnie wystraszyłyście najwyżej przefarbuje sie cała na jeden kolor jak wyjdzie coś dziwnego

:-zarazie jest fajnie Raf był cudowny przed ostatnie dni zobaczymy a ja zamierzam dziś PODBAĆ o siebie wydepilować wreszcie brwi bo zarastam jak małpa, może paznokieki jakoś pomaluje hmmmm no tak zamierzam zrobić sobie dużo przyjemności a jutro jakoś chyba sobie podetnę włosy ostatnio tylko w kitkę zaciągam i spoko a chciałabym jakoś fajnie je pocieniować zobaczymy jaki kolo mi chwyci trochę mnie wystraszyłyście najwyżej przefarbuje sie cała na jeden kolor jak wyjdzie coś dziwnego

;-)
, moze dlatego ze znowu zostałam sama
jak będę miała chwilkę w sobotę to wkleję jakieś fotki. Dobrej nocki.